SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6. Kattan Düşen İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti

6. Kattan Düşen İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 6’ıncı kattan düşen inşaat işçi hayatını kaybetti.

Olay, 07.40 sıralarında Battalgazi ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İskender Mahallesi’nde bir sitenin inşaatında sıva işçisi olarak çalışan Ersin Kar (42) dengesini kaybederek 6. kattan aşağı düştü. Durumun fark edilmesinin ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ersin Kar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Talihsiz işçi burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (5 ay önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin İnşaAllah Kederli Ailesinin Başı Sağolsun
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Bu iş güvenliği konusunda ciddi adımlar atılmasının zamanı geldi de geçiyor. Karşı binaya iskele kuruyorlar tadilat için. Yemin ederim 0 iş güvenliği. Karşıdan ben korkuyorum bakmaya. Ne iskele düzgün ne baret ne başka bi güvenlik. Yani hep böyle miydi onu da bilmiyorum. Yetkili kurumların bu konularda daha ciddi takip yapmaları gerektiği aşikar. Allah kaza bela vermesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kernekli (5 ay önce)
    Allah rahmet etsin amenna da depremden beri bu ölen kaçıncı işçi? İş güvenliği yok, denetim yok bişey yok, iskele kurup 3 adam toplayan tadilat yapıyor! Sigorta yok bişey yok!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (5 ay önce)
    Rabbim mekanını cennet eylesin, birileri böyle canını ortaya koyarak helal rızık peşinde olur, birileri ise dayıları vasıtasıyla bedavadan, sınavsız, torpille iş sahibi oluyor, tekrar helal ekmeğinin peşinde koşan gardaşımıza Allah tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun geride bıraktıklarına Rabbim sabır versin.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • İhsan (5 ay önce)
    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ekmek parası iş güvenliği önemli
    %100
    %0
    Yanıtla