SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Ocak Çarşamba da Tatil

6 Ocak Çarşamba da Tatil
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, kar yağışının devam etmesi nedeniyle, kar tatilinin uzatıldığını, 6 Ocak Çarşamba günü de il genelindeki ilkokul, ortaokul ve liselerin tatil olduğunu açıkladı.

Vali Süleyman Kamçı Salı gecesi saat 21.40 sularında yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların bir gün daha tatil edildiğini söyledi.

Vali Kamçı twitter hesabında da, “Tüm Malatya ili dahilinde bugünkü şartlarda yarın içinde okullar tatil edilmiştir” diye yazdı.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • EROL (9 yıl önce)
    Şurada yarı yıl tatiline ne kaldı,tatil edelim gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • isimsiz (9 yıl önce)
    stajyerler modern kölelerdir durmak yok çalışmaya devam :)
    0
    0
    Yanıtla
  • metehan (9 yıl önce)
    Stajyerlere tatil mi acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayır diye biliyorum
    0
    0
    Yanıtla