SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"6 Puanlık Maçtan Galibiyetle Ayrılmak Müthiş"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'u Malatya'da 1-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuşan Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu futbolcularının iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, "Bana göre 6 puanlık bir maçtan galibiyetle ayrılmak müthiş oldu. Önümüzdeki hafta daha önem kazandı." değerlendirmesinde bulundu.

Yeni Malatyaspor maçına iyi hazırlandıklarını kaydeden Özkayımoğlu, "Çocuklar çok iyi mücadele etti, hepsi son saniyeye kadar güçlerini sahaya yansıtmaya çalıştı ve bunda da başarılı oldu. Camiamızın bu 3 puana çok ihtiyacı vardı. Şimdi yukarıya tırmanma zamanı. Önümüzdeki hafta da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim için çok değerli, 6 puan değerinde bir 3 puan." ifadelerini kullandı.

Özkayımoğlu, “Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünde muhteşem Göztepe taraftarının yapacağı şeyleri düşünemiyorum. Oradan da 3 puan parolası ile ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim için çok değerli bir 3 puan, 6 puan değerinde” dedi.

Yeni Malatyaspor’un Hasan Özer’in gelmesi ile birlikte daha tempolu ve agresif oynadığını ifadede eden Özkayımoğlu, “Biz de buna karşılık verip üçlü defansta çok başarılı olduk bugün. 3 puan bizim için mutluluk verici ama Malatya’nın da ben önünün açık olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız