SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7 Bölgeden 210 Genç Malatya Zirvesinde Buluşacak

0
Güncellendi - 2018-09-06 05:26:35
7 Bölgeden 210 Genç Malatya Zirvesinde Buluşacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği “Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi Projesi”ni, Malatya’da gerçekleştirilecek bir zirve toplantısı ile taçlandıracak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin, T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ile Kentsel Gelişim Derneği (KEGED) ortaklığıyla gerçekleştirdiği proje kapsamında öncelikle, Türkiye’nin 7 bölgesinde 210 gençle birlikte yapılan toplantılarda; stratejik plan süreci, yerel yönetimlerden gençlerin beklentisi ve yerel yönetimlere gençlerin katılım araçları ile ilgili 3’er günlük eğitim programı düzenlendi. Bölge eğitimlerinin nihai sonucu olarak gençlerin, Yerel Yönetimlerden beklentileri ve gençlerin Yerel Yönetimlere katkıları üzerine raporlar hazırlandı.

Proje çerçevesinde,  gençlerin karar alma mekanizmaları ile diyalog kurmalarına yardımcı olmak, yerel yönetimlerde gençlere yönelik planlar hazırlanırken gençlerin fikirlerinin yer almasını sağlamak ve gençlerin politika yapıcılar ile diyalog halinde olmalarına katkı sunmak hedefleniyor.

Türkiye’nin 7 Bölgesinden 210 Genç Malatya’da Buluşacak

Malatya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan “Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi Zirvesi” 81 ilden gelecek olan gençlerin katılımı ile 21-22-23 Eylül 2018’de Malatya’da gerçekleşecek.

Bu zirve kapsamında Yerel Yönetim Temsilcileri, gençlerle bir araya gelecek ve yerel yönetimlerin gençlik çalışmalarına ilişkin yeni politikaların belirlenmesi üzerine değerlendirmeler yapılacak.

“Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi Zirvesi’ne” katılmak isteyen gençler genclikzirvesi.malatya.bel.tr adresi üzerinden başvuru yapabilecekler. Başvurular 10 Eylül 2018 tarihinde sona erecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ateş bey (6 yıl önce)
    Birileri tembihlemiş gençlerimizi, çok belli oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Orçan (6 yıl önce)
    Kıymetli Başkanım böyle bir organizasyona ev sahipliği yapıp bugünün emanetçisi yarının ev sahibi olan biz gençlere göstermiş olgunuz ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyor, sizinle tanışmak için sabırsızlanıyoruz. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (6 yıl önce)
    Kendi kendilerini tebrik ediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynep Aylin İnal (6 yıl önce)
    Bu muazzam proje için belediye başksnımıza ve belediyemize çok teşekkür ederim. Bir çok açıdan kendimizi geliştirme fırsatı veren bu projenin devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şirin Orbay (6 yıl önce)
    Bu güzel projeden ötürü hem belediyeye hem de belediye başkanımıza çok çok teşekkür ederiz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sema (6 yıl önce)
    Projelerinizi hayranlıkla takip ediyorum emeğinize sağlık... Özellikle Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'a Malatyamızda böyle mükemmel projeler için vermiş olduğu desteklerden ve biz gençlere sonsuz güveninden dolayı Malatya halkı adına teşekkür ediyorum ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat Yılboğa (6 yıl önce)
    Malatya büyükşehir belediye başkanını ve çalışkan ekibine gençlere yönelik bu tür projeler etkinlikler yaptığı için teşekkür ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    Çok başarılı bir organizasyondu. Zirve programıda gayet güzel olacağından Emin’im...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Tarcan (6 yıl önce)
    Haciugur polat başkanımızı tebrik ediyorum. Ulusal çapta onemli projelere ev sahipliği yaptığı için gurur duyuyorum.
    0
    0
    Yanıtla