SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Polise FETÖ Üyeliğinden Hapis Cezası

8 Polise FETÖ Üyeliğinden Hapis Cezası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan yargılanan, ByLock adlı iletişim programını da kullandıkları belirtilen 8 eski emniyet mensubuna 6’şar yıl 3’er ay hapis cezası verildi.

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki FETÖ Silahlı terör örgütü dosyalarından 8’inin yargılaması tamamlandı. Buna göre; her biri ayrı ayrı açılmış dosyalardan yargılanan eski emniyet mensupları Ömer G., Mustafa D., Behzat Y., Mustafa Ç., Gültekin K., Hacı K., Cemal A. ve Mahmut Ö.’a FETÖ terör örgütü üyeliğinden 6’şar yıl 3’er ay hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti, hüküm ile birlikte sanıkların tahliyesine de karar verdi.

Malatya Adliyesi'nde şimdiye kadar toplamda 13 şüpheli hakkında FETÖ terör örgütü suçlamasıyla hapis cezası verildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • öz (8 yıl önce)
    Tutukluluk geçici bir tedbirdir. ceza değildir.Deliileri karartma ihtimaline karşı tutukluma yapılır. Hükmün kurulmasıyla tahliye verilebilir. verilen ceza yargıtayda onanırsa artık hükümlü olarak tutuklanır ve cezasını çeker. tabi bu arada adli kontrol tedbirleri uygulanmakatadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (8 yıl önce)
    Hüküm ile tahliye edilmeleri nasıl bir karardır bilen varsa açıklasın sevinirim.15 Temmuzda o kadar şehit FETÖ cüler 6 ay içeride yattıktan sonra çıksınlar diye verilmedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş son çıkan kararnameyle 5 yıl ve altındaki cezalar affa giriyor.Yani 6 yıl 3ay cezası olan bir mahkum 1 yıl 3 ay ceza almış oluyor.Bu 1 yıl 3 ayında 3/2 yatılır.Toplamda 15 ay olan cezanın 9 ayı tutuklu kalınır.Denetimli serbestlikte hariç.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (8 yıl önce)Cahit Ertem isimli kullanıcı yorumuna
    Teşekkür ederim aydınlattığınız için.Keşke bu kanun teröristleri kapsamasa çok güzel olurdu
    0
    0
    Yanıtla