SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dış Cephe Düzenlemesi

0
Güncellendi - 2018-11-04 04:22:28
Dış Cephe Düzenlemesi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından eski Buğday Pazarı bölgesinde bulunan 8 sokakta dış cephe tadilat ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, düzenlemenin yapıldığı bölgede görsel kirliliğin ortadan kalktığını belirterek,   “Esnaflarımıza temiz ve düzenli ortam sunuyoruz” dedi.

Battalgazi Belediyesi tarafından Minibüs Durakları’nda yapılan düzenleme çalışmalarının ardından civar sokaklarda da dış cephe tadilat ve düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Karataş, Zafer Kırçuval, Latif Okyay ve bazı birim müdürleri ile birlikte Eski Buğday Pazarı civarında bulunan 8 sokakta yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.

Burada esnaflarla bir süre sohbet eden Başkan Gürkan, görsel kirliği ortadan kaldıran çalışma ile esnafların temiz bir ortama kavuştuğunu belirterek, “Minibüs duraklarının iç dizaynı yapıldıktan sonra gerek pasajlarla ilgili, gerek çevre düzenlemesi, gerek çarşı mekânlarının iç düzenleri ve dış düzenleri ile ilgili belediyemiz yoğun bir çalışma içerisinde. Gördüğünüz gibi bu adanın bütün noktasında Battalgazi Belediyesi olarak, çevre düzenlemesi ile ilgili, bina cepheleri ile ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. Burada zannedersem 500'ün üzerinde bir işyerinin şu anda dış kaplama ve dış cephesi ile ilgili düzenlemeler yapılıyor. Bir taraftan görüntü kirliliği yaratan o aksamlar kaldırılırken, bir taraftan da tabela anlamında, hem dış cephe sıva ve boya düzenlemesi anlamında belediyemiz çalışmalarını yürütüyor. Şu anda bu bölgede takriben 500 işyerinin dış cephe giydirme çalışmaları belediyemiz tarafından yürütülmektedir. Geçtiğimiz günlerde Akpınar Çarşısı ile ilgili düzenlemeler bitirilmişti, ondan önce Çekirdek pasajı ve Günçalar pasajı çalışmaları bitirilmişti. Şu anda da hem burada, hem de İstanbul pasajında ve diğer çarşılarda dış cephe çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaların öncelikle buradaki işyeri sahiplerine ve memleketimizin insanlarına, hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali (5 yıl önce)
    Kendi ilçesi içinde yer alan İnönü stadı ve Atatürk kapalı spor salonu yıkılıyor Başkan bey sokak boyuyor. Bu nasıl sorumsuzluk Ey Selahittin GÜRKAN sen nasıl Malatyalısın söyleyecek bir çift sözün yok mu yazıklar olsun Neden bu yıkıma karşı durmadın
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    Walla başkanım senin yerin büyükşehir belediyesi.malatya seninle şahlanır.
    0
    0
    Yanıtla