SON DAKİKA
SON DEPREMLER

880 Öğrenciye Seminer

A- A+ PAYLAŞ
Reklam

Malatya'da özellikle öğrencileri uyuşturucu ve zararları konusunda bilinçlendirmeye yönelik seminerler verildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli TUBİM (Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi) İl Temsilcileri; Narkotik Suçlar Büro Amiri, Madde Kullanımı İzleme ve Önleme Büro Amiri, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Büro Amiri tarafındın MADDE KULLANIMI İLE MÜCADELE konusunda farkındalığın arttırılması amacıyla 06.04.2010-25.04.2010 tarihleri arasında Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Cumhuriyet Lisesi ve TOKİ Lisesinde toplam 880 öğrencinin katıldığı 10 ayrı seminer programı düzenlenmiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam