SON DAKİKA
SON DEPREMLER

A Milli Voleybol Takımının Malatya Zaferi

0
Güncellendi - 2019-06-10 02:04:17
A Milli Voleybol Takımının Malatya Zaferi
A- A+ PAYLAŞ

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2019 CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu'ndaki dördüncü maçında Slovakya'yı 3-0 yendi. Grup'ta 4'te 4 yapan milliler, puanını 12’ye yükseltti ve namağlup liderliğini sürdürdü.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2019 CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu'ndaki dördüncü maçında Slovakya ile Malatya Merkez Spor Salonu'nda karşılaştı.

A Milli Erkek Voleybol Takımı ilk seti 25-15 üstün tamamladı ve müsabakada 1-0 öne geçti. Milliler, ikinci sette de hız kesmedi ve seti 25-11 üstün tamamlayarak, müsabakada durumu 2-0’a getirdi.

A Milli Erkek Voleybol Takımı daha önce oynadığı 3 müsabakada evinde Letonya'yı 3-0, deplasmanda Belçika'yı 3-1 ve deplasmanda Slovakya'yı 3-0 mağlup etmişti.

Müsabakayı Malatya Valisi Aydın Baruş, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'da izledi.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, beşinci maçını 12 Haziran’da Trabzon’da Belçika ile oynayacak.

Malatya ilk kez A Milli Takım düzeyinde bir maça ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadı. Merkez Spor Salonu’nu dolduran seyirciler, ellerindeki Türk bayraklarıyla millilere büyük destek verdi.

TÜRKİYE-SLOVAKYA: 3-0

SALON: Malatya Merkez Spor Salonu

HAKEMLER: Chavdar Marev (Bulgaristan), Bülent Bozkurt (Türkiye)

TÜRKİYE: Burutay Subaşı, Çağatay Durmaz, Arslan Ekşi, Yasin Aydın, Adis Lagumdzija, Oğuzhan Karasu, (Burak Mert, Yiğit Gülmezoğlu, Metin Toy, Oğulcan Yatgın, Ertuğrul Gazi Metin)

SLOVAKYA: Filip Palgut, Patrik, Peter, Jakup, Julius, Martin (Marian, Filip Gavenda, Lukas, Jan, Marcel)

SETLER: 25-15, 25-11, 25-17)

SÜRE: (26’, 19’,24’).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • malatya44 (5 yıl önce)
    Malatyamıza bu sporu sevdiren tüm yetkililere başta voleybol federasyon başkanı kıymetli hemşerimize sonsuz teşekkürler ediyorum. Malatya seyircisi stadın hakkını verdi iğne atsan yere düşmezdi TEBRİKLER milli takım
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    voleybol milli macını malatya da oynatan malatya lı ,hemşehrimiz sayın akif üstündağ a teşekkür ederiz.orduzu lu olması bizi dahada gururlandırmıştır.kendisi hiçbir zaman malatya ve orduzuyu unutmamıştır.başarılarının devamını diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (5 yıl önce)
    Rahat bir oyun sonucu Slovakya Milli Voleybol takımını 3-0 yenen Milli Voleybol erkek takımımızı tebrik ederim.Bu arada Milli takımımız oyuncuları çok fazla servis hatası yapıyor.Buna önlem alınmalıdır diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Bu maçın malatyamizda oynanmasina vesile olan bu memleketin öz be öz çocuğu(orduzulu), Voleybol Federasyonu Başkanı M.Akif Üstundag a sonsuz teşekkürler. .Herhangi bir makama gelen insanlar Akif Bey gibi hareket etmeli...doğduğu ve büyüdüğü yerleri unutmamali. .Vefa duygusu ile hareket etmeli...Kendi yakın çevresini ve akrabalarini değil ülkesini ve memleketini ihya etme gayreti içinde olmalıdır. ..Tekrar Teşekkürler. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Tarimizde ilk defa bir milli maça evsahipliği yaptık..veleybolun tüm paydaşların Malatya dan memnun olmaları şehrimiz adına gurur vericidir... futbol milli takımımızı malatyada görürüz...NOT:sporcularımızın mütevazıliği keşke futbolcularda da olsa...
    0
    0
    Yanıtla