SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Adaylarımızın Bir Bölümünü Pazar Günü Açıklayacağız"

A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin, "Adaylarımızın belli bir bölümünün ilk açıklamasını, bu pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiz." dedi.

Çelik, AK Parti Genel Merkezi önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'ye Kirman'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle başsağlığı dilediğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Gazze'deki katliamların önlenmesi için diplomasi trafiğini sürdürdüğünü, yoğun mesaisinin içinde, yaklaşan yerel seçimlere yönelik partideki çalışmalara da başkanlık ettiğini söyleyen Çelik, "Geldiğimiz noktada temayül çalışmaları, kamuoyu araştırmaları ve toplantıların neticesinde artık adayların isimleri belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın belli bir bölümünün ilk açıklamasını, bu pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Ayın 15'inde hem seçim beyannamemizi hem de kalan adaylarımızı açıklayacağız." bilgisini verdi.

Çelik, bu pazar açıklanacak adayların, büyükşehirler ve şehirlerin bir kısmını kapsayacağını belirtti.

Seçim beyannamesi çalışmalarıyla ilgili soru üzerine Çelik, hem AK Parti'nin belediyecilik geleneğinin ana esaslarını hem de bugünün şartlarına, ihtiyaçlarına hitap eden söylemleri, projeleri içeren bir beyanname açıklayacaklarını kaydetti.

Ömer Çelik, yerel seçimler için diğer partilerle işbirliği çalışmalarındaki son durumun sorulması üzerine, şu an görüşmelerin sürdüğünü, sonuçlandığında gerekli açıklamaların yapılacağını bildirdi.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • aşkım_44 (4 ay önce)
    kimliğinde malatya yazan... malatya sevdalısı.... malatyayı içtten seven seçmenler ahmet münir erkal ve mehmet yaşar çerçiden sonra malatyanın halini şöyle gözden geçirsin ona göre adayını seçsin malatya sevdalısı yerel seçimde partizanlık yapmaz kim daha güzel hizmeti verecekse ona oy vermesi lazım yoksa yine ahlarrr vahlar çekmeyelim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erol (4 ay önce)
    Malatyaya isim belirlemeye gerek yok her türlü %60 ı var zaten
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 ay önce)
    Malatya da malum dernek var Malatya yi 30 40 yıl götüren inşallah o dernek şelale gibi akanlar olursa Malatya da kaybeder bence mevcut belediye başkanı en azından dürüst bazı potlar kırdı ama bu şehre fazla bile adayımız Selahattin Gürkan olmalı Yeşilyurt ve belediye başkanlarını istemiyoruz Malatya'ya Malatyalı belediye başkanları gerekli artık kurumlara Malatya nin öz çocukları alınmalı
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 ay önce)
    Akp Malatya’da kimi aday gösterirse göstersin hatta mevcut başkanlarını bile gösterse yine seçimi kazanır ve Malatya da 20 yıldır süregeldiği gibi yüzde yetmiş oy vermenin cezasını çekmeye devam eder, çünkü ne olursa olsun Malatyalılar sandıkta tepki vermiyor. Son yirmi yıldır yani Akp öncesi ve Akp sonrası olarak Malatya’nın kimyası değişti
    %86
    %14
    Yanıtla