SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adıyaman 1954 Spor- El Fatiha'!.

0
Güncellendi - 2018-12-30 04:15:43
'Adıyaman 1954 Spor- El Fatiha'!.
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele Adıyaman 1954 Spor’daki maddi krizden dolayı kulüp yönetimi ve taraftarlar Belediye ve Valiliğe 'Adıyaman 1954 Spor-El Fatiha' yazılı siyah çelenk bıraktı.

Yaşadığı ekonomik krizden dolayı sporculara ödeme yapamayan Adıyaman 1954 Spor’un 4 sporcunun TFF’ye kulübü şikayet etmesi ve bazı sporcuların kulübü terk etmesi nedeniyle, Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, yetkililerin yardım etmesini aksi halde kulübe kilit vuracaklarını söyledi.

Kulüp tesisinin önünde toplanan Kulüp Başkanı Hüseyin Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile taraftar grupları, iki adet siyah çelenk ile slogan atarak belediyeye kadar yürüdü. Çelengin birisini Belediye önüne bıraktı.

Belediye önünde basın açıklaması yapan Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, “Bu ekonomik şartlarda destek olmadan devletin büyüklerinden şehrin ileri gelenleri destek olmadan bu kulüben yürümesi imkansızdır. İlk devreyi umutlarla, vaatlerle kapattık. Dört futbolcumuz kulübümüzü federasyona şikayet etti. Federasyona vermesiyle ilgili 15 günlük bir sürecimiz var. Bu süreçte bu futbolcuların şikayetini geri aldıramazsak kulüp kapanacak duruma gelecek. Ufakta olsa gelirlerine el konulacak ve kulüp daha kötüye gidecek.

Şehrin yetkililerinden destek bekliyoruz. Birebir görüşmelerimizde hep destek istedik ama yeterli desteği alamıyoruz. Bu şehrimizin takımıdır. Takımımıza sahip çıkma adına bizleri daha iyi anlamaları adına ‘uyanış yürüyüşü’ gerçekleştiriyoruz. Bu işte kesinlikle art niyet yok. Yetkililerimizi uyandırma adına böyle bir yürüyüş yaptık.

Dün itibariyle birkaç futbolcu şehri terk etti. Bu gün de bir sonuç alamazsak hepsini yollamak zorunda kalacağız. Destek olunmazsa mecburen bu kulüp kapanacak kilit vuracağız” dedi.

Basın açıklamasının ardından kalabalık Valilik önüne yürüdü. Geniş güvenlik önleminin alındığı yürüyüş sonunda Valilik önüne siyah çelenk bırakan taraftarlar, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Adıyaman, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kemal (5 yıl önce)
    işiniz gücünüz yok mu?kardeşim.Karışmayın.Durup dururken başınıza iş almayın.Yapacağınız bir yardım bir süre sonra size görev olarak geri döner..
    0
    0
    Yanıtla
  • Maksut (5 yıl önce)
    Bundan 2 sene önce Yeşilyurt Bld.spor ile Adıyaman birlikte şampiyonluk için mücadele ederken 2 takımda kıl payı şampiyon olamamıştı. Fakat 1 sene sonra yani geçen sene dönemin Yeşilyurt Belediye başkanı Hacı Uğur Polat bir açıklama yaparak Yeşilyurt Belediyespor' un bu sene şampiyonlmuk için oynamayacağını belirtmişti. Sebep Adıyaman şampiyon olsun diye" en önemli rakiplerinden Yeşilyurt Belediyesporu otomatikman devre dışı bırakıp her 2 maçta Adıyaman galip gelip ve şampiyon olmuştu. Sırf Adıyaman şampiyon olsun diye Yeşilyurt Bld.spor şampiyonluk yarışından kasten bile bile koparılmıştı. (MEMLEKET EMEKTİR).
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Bölge takımı olmak istiyorsak Adıyaman'a destek olunmalı Takım YMS nin pilot takımı olabilir. U21 ve takimda gorev alamayan oyunculardan bu takima destek olunabilir.Ordan da takıma ileride yilda 1-2 futbolcu kazandırdık mı kaybeden olmaz.Adıyamanspor taraftarinin gönlünü kazanmak da cabası.
    0
    0
    Yanıtla