SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adliye ve Sanayi Alt Geçitlerinde İki Kaza..

Adliye ve Sanayi Alt Geçitlerinde İki Kaza..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevre Yolu üzerindeki Sanayi ve Adliye araç alt geçitlerinde meydana gelen iki ayrı kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, 19.10 sıralarında Malatya-Elazığ karayolu Adliye kavşağı mevkiindeki alt geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan S.Ş. idaresindeki 34 SV 7053 plakalı Mercedes marka araç ile aynı yönde ilerleyen M.S.B. yönetimindeki 34 JV 6017 plakalı Volkswagen marka otomobil çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile birlikte M.O., H.D., A.E.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıların Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sanayi kavşağı alt geçidinde Elazığ istikametinde saat 16.30'da meydana gelen ikinci bir kazada ise M.Ö. idaresindeki 44 FB 517 plakalı Tofaş marka otomobil önünde seyreden N.B. yönetimindeki 44 FT 913 plakalı traktöre çarptı. Kazada B.C. (22) yaralandı. Her iki kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Abdullah (1 yıl önce)
    Malatya çevre yolu yapılmalıdır.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • trafik (1 yıl önce)
    yahu bu alt geçite traktör nasıl giriyor. geçen sabahta çapa motoruna çarpıyordum ışık yok bişi yok. durup polisi aradım adam köyüne gitti ceza yemedi bişi olmadı
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Zorba (1 yıl önce)
    Dünyada çevre yolunun kurallarını değiştiren geniş yolu zorla daraltan tek şehir Malatyadır . kimsede itiraz etmiyor yetkililerde buna göz yumuyor. Dolmuş,Minübüs,Otobüs yolcu indirme,bindirme yan cep yok, haliyle üç şerit olan yol belediye otobüsü duraklarda durduğu zaman yol ikiye yada bire düşüyor. çevre yoluna yan yollardan giriş ve çıkışlar adeta kaza yapmak için yapılmış sayın Trafik ,UKOM,jandarma vb kuruluşlar ya görmüyorlar yada güçleri yetmiyor .
    %80
    %20
    Yanıtla
  • asadsdf (1 yıl önce)
    Hız kuralına uyup 70-75 km ile giderken sol şeritteki aracı sollamak zaman alıyor haliyle ama arkadaki araba selektör yapıyor. En az 100 km hızla gidiyorlar. Neredeyse bütün kazaların nedeni aşırı hız ve kurallara uymamak. Çevre yoluna her gün bir kaç yere radar kurulmalı, görün nasıl kazalar azalıyor.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Turan (1 yıl önce)
    Bütün bu kazaların nedeni, malatyada yeterli trafik kuralı olmaması, ve trafik kurallarının uygulanmaması.... kısacası emniyet trafik bu kazaların suçlusudur....
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Diğer şehirlerdeki gibi geçit içlerine gün ışığı rengi ve tam aydınlık sağlanmdığı sürece kaza olmaya devam edecektir.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • mustafa (1 yıl önce)
    Hergün kaza haberi malatya hala çözemedi bu işi
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Birazda sürücüler dikkat etmeli sanki
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (1 yıl önce)mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Çok merak ediyorum nasıl çözülecek bu iş !!!??? Mesela senin bir önerin var mı ? Belli ki her iki kaza hem dikkatsizlik hem de aşırı hızdan meydana gelmiş... Yetkililer ne yapsın ???
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Giriş ve çıkış arası radar. Gün ışığı rengi tam aydınlık ortam Gibi birçok önlem alınabilir.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • O zaman her kötü olayda vatandaşa atalım suçu gitsin güzelmiş:)
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Biraz empati yapmalısın Yeşilyurtlu yaptığın yorum doğru değil
    %60
    %40
    Yanıtla