SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aile Okulu' Konferansı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ‘Aile okulu’ konferansı düzenlendi. Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği, Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Malatya Şubesi ve Yağmur-Der Aile, Yardımlaşma, Çevre ve Eğitim Derneği tarafından organize edilen konferans belediye konferans salonunda yapıldı.

Araştırmacı-yazar Abdullah Büyük, bilginin artması, teknolojiyle ekonomik hayata uyarlanması iş hayatını karmaşık hale getirdiğini, bu durumun babaların aileleriyle ilgilenmemesi ve yükü annelere bırakmasına neden olduğunu söyledi. Büyük, çocukların sağlıklı eğitimi için eğitimli annelere ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

İnsanın dünya imtihanında başarılı olabilmesi için önce aile fertlerine sahip çıkılması gerektiğini belirten Abdullah Büyük, dünyadaki yaşlılar, çocuklar ve kadınların erkeklere bir emanet olduğunu ifade ederek babaların eşlerine aile hayatında destek olması, onlara değer vermesi, çocuklarıyla ilgilenmeleri gerektiğini vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız