SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'AK Nokta' Aracı Hekimhan'da

0
Güncellendi - 2021-11-13 02:51:23
'AK Nokta' Aracı Hekimhan'da
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde AK Nokta araçlarıyla vatandaşların üye kayıtları yapılıyor.

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından faaliyete geçirilen ve vatandaşların AK Parti ile iletişimini kolaylaştıran 'AK Noktalar' faaliyetleri kapsamında Hekimhan ilçesinde AK Nokta aracı ile üye kayıtları gerçekleştiriliyor.

AKP Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan yaptığı açıklamada, “AK Nokta aracımız ilçe ilçe geziyor. Vatandaşlarımız aracımızı ziyaret ediyorlar bizde onlara, hedefimiz olan 2023’e Türkiye’mizi nasıl taşıyacağımızı ve şimdiye kadar yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Bu iş gönül işi, mecburi bir şey değil isteyenlerin üye kayıtlarını oluşturuyoruz. Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız, Hedefimiz 2023 diyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat (2 yıl önce)
    Bir zamanlar bir Anap vardı diye söylüyoruz ya işte birkaç yıla kadar bir zamanlar bir akp vardı diyecegiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Millet (2 yıl önce)
    Koyun can derdinde kasap et derdinde
    0
    0
    Yanıtla