SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'da Bulundu... Sevinçten Jandarmaya Sarıldı

0
Güncellendi - 2018-01-16 01:19:17
Akçadağ'da Bulundu... Sevinçten Jandarmaya Sarıldı
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde çalınan 40 koyun, jandarmanın yaptığı çalışma sonrası Malatya’nın Akçadağ ilçesinde bulunarak sahibine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sevdilli Mahallesi’nin Han mezrasındaki ağılda Betül Aysu’ya ait sürüdeki koyunların 40 tanesi, kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Hırsızlık olayı, koyunların sayısının azlığından şüphelenen çobanın dikkati sayesinde ortaya çıktı.

Sürü sahibi Aysu, durumu Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, adım adım iz sürerek koyunları çalan şahsın, Malatya’nın Akçadağ ilçesine bağlı Büyük Cimiş Mahallesi’nde yaşayan E.K. olduğunu belirledi. Çalınan koyunların bulunduğu çiftliğe alıcı kılığında giden jandarma ekipleri, ağıldaki koyunlarla yaptığı eşleştirmenin ardından operasyonla E.K.’yi gözaltına aldı. Çalınan 40 koyun da tekrar Elbistan’a getirilerek sahibine teslim edildi.

Koyunlarına kavuşan Betül Aysu ise sevincini jandarma ekiplerine sarılarak paylaştı. Sevincini dile getiren Aysu, “Çalınan koyunlarımı bulup getiren Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Jandarmamız hırsızı adım adım takip ederek buldu. Koyunlarımın bulunmasına çok sevindim. Ailemin tek geçim kaynağı bu hayvanlardı. Bulunmasalardı çok büyük zarara uğrayacaktık. Jandarmamızın sayesinde şimdi zararımızı telafi ettik. Hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu.

(İha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ULTRAASLAN44 (6 yıl önce)
    O Kesip İkram Etme Devri Eskidendi. Eski Türkiye nin Güzel Adetlerindendi. 2002 den buyana herşeyin çivisi çıktı ülkede
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (6 yıl önce)
    hırsızın adı ve soyadının baş harfleri tam da yerini bulmuş ;))))) E.K. herkes EKE yi iyi tanır ;))))))))))
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (6 yıl önce)
    birini kesip ikram edeydin
    0
    0
    Yanıtla