SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Akıllı Binalar' Semineri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da mimarlara 'Akıllı binalar' konulu seminer verildi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın salonunda düzenlenen ve konuşmacı olarak Mimar M. Bülent Onur'un katıldığı 'Akıllı binalar' konulu seminere, çok sayıda mimar ilgi gösterdi.
Mimar Onur, "Otomatik yapılar için artan talep, bu alanda gelişen rekabet alanları oluşturmaktadır. Buradaki sorun; hangi bina otomasyon standartlarına, hangi sistemlere ve hangi firmaların ürün ve hizmetlerine yöneleceğimizdir" dedi.

Yakında daha fazla olanaklı yeni yaşam biçimlerinin halkı beklediğini ifade eden Onur, "Bütünleşik teknolojilerin sağlayacağı yeni yaşamın kolaylıklarından gelecekte daha da çok yararlanacağız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam