SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akıllı Bisiklet İhalesi Kayseri Belediye Şirketine

0
Güncellendi - 2018-08-01 03:06:06
Akıllı Bisiklet İhalesi Kayseri Belediye Şirketine
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesinin 2. Etap Akıllı Bisiklet sistemi kurulumu için açılan ihale, tek firma olarak katılan ve 1 milyon 738 bin TL teklif veren Kayseri Ulaşım A.Ş.’de kaldı.

Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı toplantı salonunda yapılan ve tek firma olarak Kayseri Ulaşım Turizm İnşaat Proje Müşavirlik Telekomünikasyon San. Ve Tic. A.Ş.’nin katıldığı akıllı bisiklet sistemi kurulumu ve montajı dahil sistem elemanları alım işi ihale süreci tamamlandı.

15 farklı bölgede kurulacak olan otomasyon sisteminin yanı sıra 180 bisiklet alımını da kapsayan Malatya Büyükşehir Belediyesinin bisiklet alımı ve otomasyon sistemlerinin kurulum işleri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi şirketi Kayseri Ulaşım A.Ş’ye verildi.

İhale neleri kapsıyor?

Yaklaşık maliyeti 2 milyon 565 bin Lira olan ve  1 milyon 738 bin lira teklif veren Kayseri Belediyesi şirketinde kalan ihale; 15 farklı bölgede kurulacak 150 akıllı ünite (İstasyon), 180 adet akıllı bisiklet, 15 adet bilgilendirme panosu, 15 adet akıllı bisiklet terminali, 15 adet kamera kayıt sistemi ve 30 kamera ile 15 montaj hizmetleri alım işini kapsıyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- malatyayorum.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Sevket sahin (6 yıl önce)
    Arkadaşlar yorumlara baktım çok saçma yorumlar ben kayseride oturuyorum burdada bisikletler var burdada dediler Aman bisikleti ne yapacaksınız kime peşkeş çektiniz diye çok söylediler ama şuanda o sözleri söyleyenler herkesden çok biniyor bisiklete çok kolaylık oluyor yakın mesafelerde herkez bunu kullanıyor otobüs bileti gibi bileti var çok cuzzi bir fiyata veriyorlar ilk başta burda yarım saat ücretsiz ondan sonra 1 saat 50 kuruş
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin (6 yıl önce)
    Arkadaslar butun yorumlara saygi duymak lazim mesala ben soype dusunuyom malum malatyanin trafigi kesmekes kotu bunu bide bu yonde dusunun birkisi pisikleti alacak gitmek icin bir arabaya carbacak trafik ceza yazacak devlet kazanacak kaportaci kazanacak hastane muayeneden alcidan kazanacak o daha var cok sayilacak sey yani herseyi kazanc onun icin iki tekerlek diye gecme
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Bir.malatyali.gitsin.kayseride.ihaleye.girsin.giremez.ve.is.vermezler bunu Unutmayin yetkililer
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (6 yıl önce)
    Damdaki kemancılara selam olsun sizler neyin peşindesiniz Malatya merkezde oto yıkama gürültüsünden evlerinde oturamıyor gürültü kirliliği arşa çıkıyor bu çevrede oturanlar insan değil mi bir oto park yapın şu oto yıkama rezaletini bir merkez kezden kaldırın da görelim tabi gücünüz yeterse hariçten gazel atmak kolay................
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Burada olumsuz yorumda bulunanların eminim hepsi bisiklet kullanmayı bilmiyorlar...Binemeyeceksem ne işime yarayacak diye düşünüyorlardır haklı olarak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskici (6 yıl önce)
    Merak ediyorsanız ihale dosyası herkese açıktır gidip inceyelin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Dünyaya hangi gözlük ile bakıyorsunuz bilmiyorum ama. Hollandada en az araba kadarda bisiklet kullanılır. Rampada ne olacak diyenler motoru olan bisiklet çıkalı seneler oldu duymamışsa ne diyek. Bisiklet turlari ,bisiklet kuralama, standart duraklarda bisiklet huzmeti vs. Bu acidan bakmaliyiz. Guzel bir yatirim diye dusunuyorum. Allah hayırlı etsin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • veli (6 yıl önce)
    o parayla 10.000 tane bisiklet alınırdı.Belediye her eve bir tane verebilirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (6 yıl önce)
    Sadece bisiklet değerini biçen arkadaşlar malmısınız?? Otomasyon sisteminden haberiniz varmı? Alt yapıdan haberiniz varmı? Çok biliyordunuz girseydiniz ihaleye de 200 bisiklet ile çözseydiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    güzel bir yorum yapmış arkadaş
    0
    0
    Yanıtla
  • baybars (6 yıl önce)
    toplasan 200 bisiklet olacak hepsine 2 bin lira desen bile maliyetine 400 bin lira... 2 milyon lira nereye çıktı monşerler ? Gene kime para yedirdin akp inşallah belediyecilikte ya mhp ya saadet malatyadan alacak....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Bisiklet hiç get mi..rampaya yukarı çıh mi ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Reel (6 yıl önce)
    Gayseri inh inh,gayseri inh inh,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (6 yıl önce)
    Çok yüksek maliyetli bir ihale olmuş. Beytül mal ı harcarken dikkatli olun efendiler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (6 yıl önce)
    Herşeyi çok iyi bilen hiçbir şey den anlamayan garip yorumcular.... memleket sayenizde geri kalıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaherşeydir... (6 yıl önce)
    Allah askına başka işle ugraşın. Bisiklet yolu olmayan guvenlığı tam olmayan yolda neyi suruyoruz .Siz iş mi yaptıgınızı dusunuyorsunuz.Milletin gözunu boyamayın.Ulasımı halledin de gorelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (6 yıl önce)
    1 milyon 738 bin tl bana çok uçuk bir miktar gibi geldi bu iş için yine birilerine para kazandırmak için mi böyle yüksek fiyatlara ihale veriyorlar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Aynı sistem İstanbul da var. Bu sistem birbirine entegre yapılmalı... ben Yeniköy de bisikleti alıyorum Emirgan da iş yerine gidip oradaki bisiklet park yerine bırakıyorum işim de hallediliyor spor da yapmış oluyorum... Malatya da surda da olsun burda da olsun demekle olmaz.. metro yada otobüs gibi gittiğin her yere konulmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Güzel para .☺️?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (6 yıl önce)
    Böyle bir Geri zekalı sistem bilmem nerede var. Allah içinde fakir-fukara ve yetimin hakkı olan devletin malını böyle boş işlere harcayan ve buna göz yumanların belasını versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok cahil siniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (6 yıl önce)
    Malatyalılar bu projeye pek ilgi gostermiyor. Bisikletlerin en fazla % 25 i kullanılıyor. Proje % 50 küçültülmeli .
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (6 yıl önce)
    para vurgunu hayırlı olsun 2 trilyona bisiklet alındığını yeni görüyoruz el vicdan biraz malatya ulaşım a.ş şirketi yatsın elin kayserilisi gelsin burda iş yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (6 yıl önce)
    Kim için, ne için, yazıktır, günahtır... Bisiklet başına 9.655 TL yani yaklaşık 10.000. Eski hesapla 10 milyar... 1 bisiklet 10 milyar... El vicdan. Ne soran var ne araştıran...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (6 yıl önce)
    200 bisiklet en fazla 100 bin tl yaptı diyelim sırf bunun için 2 milyon tlye yakın para harcanıyor. Bisikletleri bırakıp isteyen sürsün demeleri daha mantıklı. 2 milyon tl ile gerçek anlamda dünya çapında başarılı olacak nice sporcu yetiştirilirdi sadece Malatya'da.
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 milyon TL'ye bisiklet al meydana köy bakalım 10 dk da kaç tanesi kalıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Sonuçta hırsızlığı cezasız bırakırsan çalarlar çalanlara ceza verirsen kimse çalmaz merak etme.
    0
    0
    Yanıtla
  • tekerlekli götürgeç
    0
    0
    Yanıtla