SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akli Dengesi Yerinde Olmayan İki Kişinin Kavgasında 1'i Öldü

Akli Dengesi Yerinde Olmayan İki Kişinin Kavgasında 1'i Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da akli dengesi yerinde olmadığı bildirilen iki kişi  arasında çıkan bıçaklı kavga sonucunda sol göğsünden 3 bıçak darbesi alan 70 yaşındaki şahıs öldü.

Olay, saat 19.45 sıralarında Turgut Temelli Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; aklen malül Ahmet B.  (70) ile M.Ç. adlı şüpheliler bilinmeyen bir nedenle kavga ettiler. Kavga esnasında M.Ç., kafasından yaralanırken, Ahmet B. ise sol göğsünde kalp üzerinde 3 adet bıçak darbesi aldı.

Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan Ahmet B., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerine giden polis ekiplerince gözaltına alınan M.Ç. olayın nedeniyle ilgili konuşmadı.  

Başlatılan soruşturma sürüyor.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • sedat gündüzbey (2 yıl önce)
    öldürülen kişi ahmet amca cok iyi mazlum bir insandı herhangi bir 2 kişi tarafından kavga sonucu olan bir olay değil öldüren kişi daha öncede bir kişiyi öldürmekten yıllarca ceza yatmış en son akıl hastanesinden akli dengesi yerinde değil diye serbes bırakılmıştır sonuç tekrardan 2 .cinayet kim suçlu şahıs annesiyle kavga etmiş annesine dediği yola çıkıp herkesi öldüreceğini söylemiş ve ilk karşısına çıkan zavallı ahmet dayı oldu onu vurdu çok yatmaz bir yıl sonra serbes çünkü ceza ehliyeti yok vuranda ölende benim semtte oturuyorlardı
    %67
    %33
    Yanıtla