SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İlçe Belediye Başkan Adayları Açıklandı

AKP İlçe Belediye Başkan Adayları Açıklandı
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin Malatya ilçe belediye başkan adayları açıklandı.  İstişare ve değerlendirmeler sonrası ilçe belediye başkan adayları 4 Şubat Pazar Günü Merkez Spor Salonu’nda AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla açıklandı.

AKP Malatya Aday Tanıtım Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla Merkez Spor Salonu’nda gerçekleşti. Seçime yönelik yoğun bir çalışma yürütüldüğünü ve Malatya’yı ayağa kaldıracak adaylara seçim çalışmalarında başarılar dileyen Yavuz, toplantıda ayrıca Gelecek Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden AKP’ye geçen üyelere rozet taktı.

Cumhur İttifakı'yla daha güzel işler yapmaya devam edeceklerini belirten Yavuz, şunları kaydetti:

"Diyorlardı ki 'Suriye'nin kuzeyinde terör koridoru kuruldu. Artık o koridoru kimse ortadan kaldıramaz'. O terör koridorunu parçalamak üzere Sayın Cumhurbaşkanı'mıza güç verdiniz. Cumhur İttifakı'na güç verdiniz. Terör koridoru paramparça edildi. 'Başörtüsü (sorunu) çözülmez' deniyordu. 'Ayasofya açılmaz' deniyordu. Hava savunma sistemi S-400 mesela, 'Alınamaz, alınsa da kurulamaz, işletilemez' deniyordu. Deniyordu da deniyordu. Ama bunların hepsi oldu.

AK Parti geldi, onun başındaki lider sayesinde prangalar bir bir kırıldı. Zincirler kopartıldı ve benim kızım bugün başörtüsüyle avukatlığını yapıyor. Allah'a hamdolsun. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde artık şunu anladık ve bütün dünya da anladı. İstenince, millet güç verince ve milletin içinden çıkan Recep Tayyip Erdoğan gibi liderler olunca 'olmaz' diye bir şey olmaz. Her şey olur Allah'ın izniyle. Bak göreceksiniz. Önümüzdeki süreç yine bir başka güzelliklerin yaşandığı süreç olacak. Bak göreceksiniz gerçek belediyecilik anlamında, Malatya'da da Malatya Büyükşehir'de ve 13 ilçede de inşallah 14-0 yaparız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gösterdiği adayın kayıtsız şartsız doğru aday olduğunu ifade eden Yavuz, adayların çok ciddi yoklamalar yapılarak, adeta kılı kırk yararak belirlendiğini ve Erdoğan'ın bu konularla bire bir ilgilendiğini aktardı. Yavuz, aday gösterilen gösterilmeyen herkesin dava şuuruyla olaya yaklaşması ve seçimlerde de o kapsamda çalışması gerektiğini vurguladı.

“Malatya’da Destan Yazacağız”

Geniş bir katılımla gerçekleşen ve 13 ilçenin belediye başkan adayının tanıtıldığı programda konuşan i Malatya İl Başkanı Namık Gören, “Malatya’mız için önemli bir anı yaşıyoruz. Bizim davamızdaki insanlar hizmet insanıdır. Şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tarih yazmaya devam ediyoruz. Bugün, Malatya’mızın yeniden, daha güçlü olarak ayağa kalkacağı günlerin temellerini sağlam bir şekilde atıyoruz. Yoğun ve titiz bir şekilde yürütülen aday tespit çalışmalarıyla depremin yarattığı izleri giderebilecek en iyi ekibi kurmak amaçlandı. Önceki dönemde hizmet etmiş ve bu kutlu davada nöbeti devreden belediye başkanlarıma teşekkür ediyorum. Hepimiz bugüne kadar canla başla çalıştık. Bundan sonra da yılmadan, yorulmadan, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz ve Malatya’da destan yazacağız inşallah. Cumhur İttifakı’nın adayları olarak bu kutlu yola çıkan değerli yol arkadaşlarıma seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. El ele, gönül gönüle çalışarak Malatya’mızı Türkiye Yüzyılı Şehirlerinin parlayan yıldızı haline getirmek için hazırız, kararlıyız” ifadelerini kullandı.

11'i AKP'li, 2'si MHP'li 13 ilçe başkan adayı

Cumhur İttifakını oluşturan AKP'nin 11, MHP'nin 2 İlçe Belediye Başkan adayları şunlar:

AKÇADAĞ: Hasan Ulutaş

ARAPGİR: Çetin Özdemir

ARGUVAN: Burak Ateş

BATTALGAZİ: Bayram Taşkın

DARENDE: Alican Bozkurt

DOĞANŞEHİR: Zekeriya Çelebi

DOĞANYOL: Hakan Bay -(Mevcut Başkan)

HEKİMHAN: Memet Tabaroğulları (MHP)

KALE: İhsan Özbay

KULUNCAK: Erhan Cengiz -(MHP)

PÜTÜRGE: Mikail Sülük -(Mevcut Başkan)

YAZIHAN: Nevzat Öztürk -(Mevcut Başkan)

YEŞİLYURT: Prof.Dr. İlhan Geçit

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

97 yorum yapılmış

  • andrey (2 ay önce)
    sizden ricamdır malatya turgut özal üniversitesine ilahiyat fakültesinin kazandırılmasını rica ediyoruz saygılarımla bu konuyu turgut özal üniversitesi rektörlüğüne söyleyin
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 ay önce)
    Yorumlara bakıyorum klasik Malatya, burada eleştiri, yemin billah oy moy yok, bir bakıyorsunuz sonuç Türkiye ' de ilk dördün içindeyiz, yani burada boş boş konuşmanın bir anlamı yok, bu defa da 100 de yetmiş olmaz da altmış olur. Ondan sonra yine başlarız ağlamaya, sızlamaya,eleştirmeye.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 ay önce)
    eller havaya. tıpkı malatya halkının yaptığı gibi eller havaya. memleket yönetimi kimlere teslim ediliyor belli değil. aday adayı olmayanlar, aday gösteriliyor. isimlerini bilmediğimiz, temayül ve halkın sesine kulak vermeyen bir parti oldu. halkın seçeceği kişiyi halk belirler. malatyanın kaderi birilerinin iki dudağı arasında olmamalı. koca memleket aday olmayanlara teslim ediliyor. Hatayda söylenenler ülkenin geldiği durumu açıkça gösteriyor. bizim başkanı seçmezseniz hizmet alamazsınız ve oradaki halk hep birden alkışlıyor. binlerce insan öldü imar affından dolayı. uyanın artık. koyun olmayın. satacak birşey kalmadı memlekette. şimdide insan satıyorlar. bu daha iyi günlerimiz. herkes cebini doldurmanın derdinde. tek isteğim ak partinin ülke başına geldikten sonra seçilen tüm millet vekili ve belediye başkanlarının mal varlığının araştırılması. o zaman her şey ortaya çıkacak. ama bunu yapacak kimse yok. elbet bu düzen değişecek herkes hak ettiği şekilde yargılanacak. seçim vaadi olarak kim mal varlıkları araştırılacak derse oyum ona. hiçbir hizmet yapmadan mal varlığı araştırması yapsın. herkes çaldığını geri koysun. ülke bakın nasıl refaha kavuşuyor.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • HASAN AYDIN (2 ay önce)
    vallahi ilhan hoca için bir tek olumsuz kelime söyleme lüksümüz yok. uzun yıllar birlikte çalışmış biri olarak ben şahsen ilhan hocaya kefilim. kendisine hayırlı olsun. dr hasan aydın
    %38
    %62
    Yanıtla
  • kişiliğine kimse birşey demiyor bizim sinirlendiğimiz malatyayı para için terkedenlere ödül gibi belediye başkanlığı sunulması adam düşünse bizleri çıkar aslanlar gibi aday olur çalışır bizde deriz bizi düşündü ama yok ve beceri meselesi belediyeyi tıp doktoru nasıl yönetecek merak içindeyiz helede yıkılmış bir şehri
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Malatya 5 ten büyük (2 ay önce)
    malatya da 5 lıye karşı mucade eden tek kişi selahattin gürkan dı oda gitti daha da oy yok bunlara yeter uyan malatya halkı artık uyan
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Akıllanmaz Malatya (2 ay önce)
    Adayları tartışıyoruz hala mevcut yönetim malatyayi ne hale getirdi yol yok köprü yok çevre yolu yok hava limanı yok teleferik yok hayvanat bahçesi yok adliye yok doğru düzgün kamu binası yok neyin beklentisi bu neyin kafası bu malatya halkı rüyadan uyanın artık uyanın oylar yeniden refaha artık yeter
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Deli (2 ay önce)
    Bunları aday gösterirken hangi vasıfları aradınız? Yoksa partiye kim daha fazla bağış yaptı diye mi?..belkide gönül alma. Böyle kaliteli bir Tıp'cı insanı başkan adayı göstermek ülke' ye yapılmış enbüyük ihanettir. yazık bu şehire 5 yerinde sayacağı gibi 50 yıl daha geriye gidecek. ne diyelim Hayırlısı olsun neye layık ise o olur..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • koray (2 ay önce)
    Oldu olacak Malatya'yı Adıyaman a ilçe yapsınlar da sorun ve tartışmalar kökten çözülsün. Akp ye oy verdiğini zannedenler, oylarının nasıl aday yapıldığı belli olan bir doktora ve onun tabi olduğu gruba gideceğini bilsinler.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • melekbabalı (2 ay önce)
    Yav yeter artık... Malatya'da belediye dahil bürokrasinin çoğunluğu Adıyamanlıların elinde... Ben şahsım adına ne büyükşehir ne de ilçe belediyelerinde Akp ye oy moy vermeyeceğim... Yeniden Refah partisinin adayı Bilal Yıldırım artık oyumun sahibidir....
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 ay önce)
    Hayırlı Uğurlu Olsun İnşaAllah
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Cafer CANBAY (2 ay önce)
    AKP İktidarı Baştan Büyük Şehir Belediye başkanını sildi.Oyaladı maoyaladı Yeşilyur Belediye Başkanını sildi.Sıra geldi Battalgazi Haritada sildi İnşallah Develt üst kademelerinde birer bakan yardıcıları olur Çünü malatya emekleri çok.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Yavuz (2 ay önce)
    Hayırlı olsun adaylar iyi olabilir ama ak Parti'nin merkez ve Yeşilyurt Battalgazi başkanligi ni ak parti ye yıllarca oy veren biri olarak bende vermeyeceğim benim gibi düşünen çoğunluk çok yüksek kırgin bir halk var deprem sonrası ve küsmüş bir emekli ler var yapılan zamdan dolayı..oy dağılımı ak parti yüzde 33 Erbakan oğlu yüzde 33 CHP yüzde 33 ortada hakkimıza hayırlı olan kazansın. Cumhur seçimi olsa reis yüzde 70 yine alır ama sizin şansınız biraz zor.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Gani (2 ay önce)
    Yeşilyurta Artık adıyamanlı olmuyan malatyalı aday beklerdim.Madem adıyamanlı adayda ısrar ediyorsunuz Oyum CHP ye.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Çınar Kahtalıydı. Çalışma ekibinin ve encümenlerinin büyük çoğunluğu Malatya'nın yerlisi ve büyük iş adamlarının taşeron adamları idi. Burada Kürt Türk veya Adıyamanlı Malatya'daHiçbir zaman bu döneme kadar Malatya'lı ayrımı başlatılarak kutuplaştırma şeklinde kirli bir siyasete başlanıldı. yüzyıllardır malatyada iç içe yaşayan bu kesimler ve köylü kısmından hiç kimse yönetime getirilmemişti. Formalite olarak getirilenler ise üst akılların maşalarıydı. Şimdi gerçekten halkın vicdanı dinlenerek son dönemlerinde gerçek hamleyi yapmışlardır. Bunu ise Kürt Türk veya Adıyamanlı Malatyalı mecrasına çekmemek gerek bu vicdansızlık olur. İnşallah halkın yapısını gerçekten temsil eden insanlar belediye meclislerinde yer alırlar ve bu aday gösterilen iyi insanlara yardımcı olurlar. Aksi takdirde hem ırkçılık körüklenecek hem de belediye meclisine yine aynı şebekeler bildikleri isimleri getirerek bu adayları seçildikleri takdirde yıpratacaklar ve bir taşla iki kuş vuracaklar yani hem ırkçılığı pompalayacaklar hem de yönetime koydukları veya icra makamlarına koydukları adamlarıyla sömürüye devam edecekler uyanık olmamız lazım altı üstüne gelmiş şu memleketi kalkındırmak için toparlamak için bu insanlara yardım etmemiz lazım şeytani planlara asla fırsat vermemiz lazım. Gördüğüm kadarıyla ne yazık ki zaten deprem dolayısıyla yıpranmış memleketimize bir de insanları kutuplaştırarak başka bir darbe vurmaya çalışılıyor. AK Parti'nin son döneminde bu can simidi ile halkın gerçek vicdanına müracaat edilmiş ve böyle bir sonuç çıkmış olduğunu görüyorum bunu bence kabullenip halkın gerçek vicdanına yardımcı olmamız ve fırsatçılara israfçılara hırsızlara meydan vermeden gerektiği yerde eleştirilerimizi de yaparak bu isimlere kim olursa olsun sahip çıkmamız gerekiyor diye düşünüyorum.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (2 ay önce)
    Adayların her birinin herşeyden önce, dürüst, namuslu, onurlu olduğuna yüzde doksan dokuz inanıyorum. Başarılı olacaklarına da yine inanıyorum. Çünkü kılı kırk yararak aday seçildiklerini biliyorum. İnşallah umulandan daha başarılı olurlar. Atılım yaparlar. Milletin parasını reklamla, gösterişle çar çur etmezler. Yatıklarını tanıtmaları gereklidir ama daha mütevazi yöntemlerle. Büyükşehir değil Viranşehir olsn Malatya’mızın çalışkan değil, çok çalışkan, doğru değil dosdoğru, dik değil dimdik, bilgili değil bilgin, devletini, milletini seven değil, ölümüne seven, kısaca zeki, çevik ve ahlaklı başkanlara, milletvekillerine, bürokratlara ihtiyacı var.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Selahattin bey akp nin Yeşilyurt be Battalgazi belediye başkanlarına ne. Kadar tanıyorsunuz da nelerine inaniyorsun inaniyormusun yoksa inanmak istiyorum mu diyorsun sevdiğimiz birisisiniz kendinizi bu kadarda düşürmeyin.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (2 ay önce)Şükrü isimli kullanıcı yorumuna
    Şükrü bey, İlhan Geçit İnönü Üniversite’mizin hocası. Tanınan, bilinen kişi. Hakkında bir kötü şey duymadık. Ayrıca okumuş, koskoca Prof. Bayram Taşkın da meslektaşım, Başkanlığımız sırasında yönetim kurulu üyemizdi. Beraber çalıştık. Tanımaz, bilmez olur muyum? Selamlar…
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Porgalı (2 ay önce)
    Burdan tekrar İlhan Hoca ile ilgili açıklama geresinimi duyduğum için cevap vereceğim bir kaç isim var.Öncelikle İlhan Geçit Akp kurulduğundan bu yana gerek belediye başkanlığı gerekse milltvekilliği için başvurmuş teyammülde birinci çıkmasına rağmen aday yapılmamıştır.Son milletvekilliği aday adaylığında da ablanızın talimatı ile hak ettiği yere alınmadığı için çekilmiştir.Öğretmenden Büyükşehir belediye başkanı ve ilçe başkanı oluyor , diğer meslek kuruluşlarından belediye başkanı oluyor ama prof tan olmuyor.Ve bu kişi tıp profesörü.Akıl tutulması yaşayanlar var inşallah kısa zamanda kendine gelirler yoksa bu zihniyetle bir adım yol alamayız.Sağlıcakla kalın vesselam..Tüm adaylara başarılar dilerim..
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Nasıl biri? Dürüst mü?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatya'nın fakı babası
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Önce Vatan (2 ay önce)
    Prof. Dr. İlhan Geçit isminden rahatsız olan kişiler. Malatya da neden böyle saygın bir başkan olmasından rahatsızsınız. Ordan burdan duyumlarla iftira atmak Hiç bir hemşehrime yakışmaz. Parti yalakalığını bırakalım. Hocamızı yorumlamak için önce Görev yaptığı hastaneye siz veya bir yakınınız gittimi? ona göre yorum yapın. İlhan hocam fakir babası olarak anılır. Yaşlı hastalara büyük bir saygı ile öncelik verir. Malatya için hayırlı olsun.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Malatyam (2 ay önce)
    Prof Dr hoca üniversite kökenli biri onun için çok zor olmayacaktır belediyecilik. Mühendislik fakültelerinden gerekli yardımı her daim görecektir. Ya da diğer konularda akademik bilimsel göstergelere her zaman başvuracaktır. Halkın istediği ne hizmet ve kul hakkına girilmemesi. Sayın geçit ve Sayın taşkın bu beş yılda iyi bir sınav verirlerse burda yazılan birçok yazılanı çürütecekler. Aksi olursa hem kendilerine hem ona güvenip referans olan ve onu aday gösteren ak partiye rezil olacaklar. Kısacası talip oldukları görev ateşten gömlek. Sayın Er'in merkez ilçelerde kendi ekibiyle çalışmasını normal karşılaşmakla birlikte üstlendikleri görevin onlar için büyük bir sınav olacağını hatırlatmak isterim. Şu an tüm malatya için en acil şey şehrin kısa sürede ayağa kalkması. Sayın Gezer, Sayın Yıldırım ve Sayın Er her kim seçilirse işleri kolay olmayacak. Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • GERÇEK MALATYALI (2 ay önce)Malatyam isimli kullanıcı yorumuna
    Şu at gözlüklerini lütfen çıkartalaım hemşerim. Eğer mühendislik fakültesinden destek alınacaksa ordan birisini seçsin. Bu adam ne anlar inşaattan,mimariden,ihaleden.Çınardan daha kötü olcağı kesin.Beterin beteri yani, Daha önemlisi depremde memlekteni bırakıp başka ile giden birisini BİZİM GİBİ GER DAİM MEMLEKETİNDE KALIP ÇALIŞIP HİZMET VEREN VATAN EVLATLARINA yöneteceksiniz, YAZIK ÇOK YAZIK !!!
    %70
    %30
    Yanıtla
  • sevda ülkü (2 ay önce)
    Kim Belediyeye Torpille işçi alırsa, kendi zimmetine bütçesine fayda geçirirse hangi parti olursa olsun İki dünyadada haram zehir olsun iki dünyada da Cehennemi yaşasın.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    İlhan geçit hastalara çok yardımcı oldu. Zengin fakir gözetmeksizin ilgilendi. Sadece şüphem bu sözde gazetecilere yollarını verecekmi? Çünkü ilk açıklamasını m.ya vermiş.bu adam düzgün çalışanlara iftira atan aysun ve benzerlerini öven bir zevat. M. Ç nin ayakçısı istanbulda yaşayan Malatya'ya gelmeye çekinen bir ekip. Sadece ağlarına düşürdüklerinden aldıklarıyla beslenen bir ekip eğer ilhan hoca bunlarla görüşürse bilinki bu memlekette birşey değişmeyecek büyükşehir'de eskisi gibi devam ederse yazık bu memlekete.sadece kendilerini öven haberler çıkmaya devam ederse yazık malatyaya. Yani bu Ml' ler kimi parlatırsa o kişilere dikkat edin.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ömer Eserdi (2 ay önce)
    Deprem sonrası şehirde göç etmiş biri olarak öngörüm Bu seçimde de büyük ihtimalle Büyükşehir, Yeşilyurt, Battalgazi belediyelerini mevcut iktidar partisi adayları kazanacak yerle bir olmuş bu şehirde adaylar hangi kritere göre belirlendi. Bu memlekette aday gösterilecek hiçmi mimar, şehir plancısı yada inşaat mühendisi yokmu... Seçim sonrası olacaklar gözümün önünde canlandırıyorum bu adaylar kaliteli insanlar olabilir ancak 5 yılı geniş çevrelerine çay kahve ikramı ile bitirirler diye düşünüyorum her zaman olduğu gibi yine kaybeden güzel memleketim
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Kardeş Yeşilyurt belediye başkanı mühendisti ama adamın şansı mıdır yoksa nefsine yenik düşmesi midir bilinmez hiç iyi sınav vermedi maalesef. Yapmış olduğu güzel hizmetlerde oldu ama basına düşen bazı olaylar yaptığı hizmetleri gölgede bıraktı maalesef. Selehattin başkanın elinden geleni yaptığına inanıyorum ama deprem onu da çok yıprattı özellikle kendine yar olmayanı selehattin başkana da yar etmeme anlayışı Sayın Er'in önünü açmış oldu. Asıl mesele kişiler değil asıl mesele Allah korkusu taşıyarak hizmet etmek yoksa Ali Ahmet fark etmez. Bakın 90 saniyede 57.000 canımız gitti. Ölüm her an yanımızda. Rütben makamın ne olursa olsun aynı kefen aynı mezar. Bunu bilirsek her şey çok güzel olur.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Volkan (2 ay önce)
    Battalgazi için Ayetullah başkan hayırlı olsun. Ailece Yeniden Refah Partisine oyumuz.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Zafer Demir (2 ay önce)
    1)Hüseyin Cemal Akın 2)Ahmet Çakır 3)Hacı Uğur Polat 4)Selahattin Gürkan Bunlar hangi partidendi? Bostanlığı kim imara açtı? Bunca yeni bina depremde boşuna mı yıkıldı? 1500'e yakın ölü niye verildi? Birileri iyi güzel gömdük demedi mi? Birileri benim zamanımda değildi demedi mi? Birileri rant için helvacılıktan anonim şirketlerine dönmedi mi? 20 bin liralık kepçe işini 2 trilyona benim babam mı yaptı? Hepsi zengin oldu sen avcunu yaladın hemşerim. Gözünü aç kardeşim. Din iman yalanıyla oyalanma. Erbakanın kayıp trilyon davasını da unutma. Aç gözünü hemşerim aç gözünü.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • METİN (2 ay önce)
    Biz nasıl bir şehir olduk böyle ne söylenirse söylensin veya yapılsın alkışlamak nedir. Kardeşim büyükşehir için dediniz şehir yıkılmış inşaatçı getirelim. Peki bu nasıl bir iki yüzlülük ve samimiyetsizliktir büyük ilçelerden birine ÜROLOJİ doktoru diğeri AVUKAT ne alaka..?? Doğanşehir depremde darmadağın bir tane inşaat mühendisi bulamamışlar BAKLİYATÇI getirmişler. Yanarım yanarım da şu AKP nin değişmez yüzlerine bir haddini bildiremedik ona yanarım. halay çekmeye devam
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Abdulkadir (2 ay önce)
    sayın malatyalı kardeşlerim, bu seçimde ak parti adaylarına oy vermeyelim, malatyaya tepeden bakan malatyaya kendi dar kafalarına göre yön vermeye çalışan kifayetsiz muhterisler dersini alsın. burada bir malatya olduğunu anlasınlar...
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Karagözlü (2 ay önce)
    AKP ilk defa yeniden refahın korkusuyla halkın içinden birilerini aday gösterdi kimisi yok Adıyamanlı kimisi yok kürt milliyetçileri ile gezenler felan belliki bazı kafatasçı arkadaşlar bu adaylardan rahatsız yıllardır iki tane çırmıhtılı Bülent Tüfenkçi ve ihsan kocaya bu seçmenler oy verdi kimse neden hep çırmıhtılı demedi Adıyaman il olmadan önce Malatya'ya bağlı bir yer onun için adıyamının belli bir kesimi Malatya'da yerleşik ve bu nüfus çırmıktıyla felan kıyaslanamaz bile iki merkez ilçe adayı sayın Bayram Taşkın ve İlhan Geçite başarılar dilerim
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Destan (2 ay önce)
    Neyin Destanını yazacaksınız? Hatay gibi muhalefette değil hepsi sizdeydi bu şehrin. Hadi Hatay’ a muhalif diye bir şey yapmadınız burunlarını sürttünüz de, Malatya da bir senedir niye hiç bir şey yapmayıp milleti sürüm sürüm süründürüyorsunuz. Elinizdekilerle yapamadıklarınızı ürolog doktor ile nasıl yapacaksınız. Bu prostat operasyonu mu ki?
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Şükrü (2 ay önce)
    Semerkantlilarin dediği oldu yesilyurda istedikleri adamı getirdiler siyasette menzilcilerin ne kadar etkili oldukları burda da belli oluyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (2 ay önce)
    Geçmiş olsun Malatya
    %74
    %26
    Yanıtla
  • hasan (2 ay önce)
    Elazığdaki muhtar adayı nediyordu: "5 yılda ben size yalanlar söyleyem, ben sizi aldatam, akrabalarımı işe yerleştirem, 5 yılda ben sizi kandıram, bende zengin olam." Malatya 5 yılda bunlara çalışacak anlaşılan.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Mlx (2 ay önce)
    Deneme yanılma yöntemi ile belediye başkanı seçilmez. Bakın konyaya bakın Kayseri ye bakın Gaziantep'e hep başkanlar bir dönem den fazla başkanlık yapmıştır. Şimdi bu insanlar zaten bir dönemde anca işi öğrenecek o yüzden Malatya'nın bir 5 senesi boş geçecek. Benden söylemesi.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • haydar (2 ay önce)
    merkezdeki üç belediye başkanınında birden değişmesi akp'nin başarısız olduğunun kanıtıdır bunlara oy verip memleketi bi 5 sene daha oyalamaya gerek yoktur oyum yeniden refah partisine
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    İlhan Geçit Hocamız Yıllardır görevli olduğu hastanelerde Adıyaman ve Malatya AK Parti teşkilatının tüm üyeleri,yakınlarının hastanede yatıştan çıkana kadar tüm işlemlerini bizzat takip eden,garip gurebenin işini yapmayan bilimsel başarısı olmayan hocamızdır.Siyasilerin sözünden,talimatından çıkmayacak bir başkan olacak RANTKAR devam edecektir.Sayın Sami Er Başkanımız ; Sayın Selahattin Gürkanı istemeyen Muslukları,RANTLARI kesilmiş Siyasiler tarafından seçilmiş olup siyasilerin talimatlarından çıkamayacak kendi iradesiyle iş yaptırmayacaklardır.Yine Malatya RANTLAR Uğruna Sahipsiz kalacaktır.Binlerce Tepki oyları başka partilere gidecektir.Malatyamıza yazık ettiler.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • çok güzel özetlemişssin
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Gram katılmıyorum (2 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Kişiler hakkındaki değerlendirmelerini bilemem. Belki de haklısınızdır. Lakin tepki oyu olarak binlercesi başka partilere kayacak cümlesine inanarak mı yazdınız. Siz buna gerçekten inanıyorsanız ya Malatya'yı tanımıyorsunuz ya da gerçekleri göremeyecek kadar gözünüz kapalı. Malatyalının dini mürailiktir.Hayatıma bahse girerim bir tane bile oyları azalmayacak hatta aratacaktır. Normal şartlarda düşünen, akıl edebilen insanların olduğu bir şehir olsaydı zaten Malatya'da yüzde 3 bile almamaları gerekirken yüzde 70 leri alabiliyorlar. Yine öyle olacak sonra da oy verenler en çok küfür edenler olacak. Sonraki seçimde de durum aynı olacak. Taaaki şimdi yaşları 25-30 olanların yaşları 45 lere geldiğinde. O zaman durum nispeten değişecektir.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Malatya lıyım (2 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    İlhan Geçit Bingöl Devlet Hastanesi başhekimi iken ihalede ticari isimli ilaç almak istedi. İhalede ticari isim yazılmaz. Tarafımdan uyarıldı biraz tartışma sonrası hammadde ismiyle ve ucuz olan benim çalıştığım ilacı almak zorunda kaldı. Yoksa pahalı olan diğer ilacı alarak devleti zarara uğratacaktı. Kanun nizam tanımaz.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Diğer yorumlarınız neyse de! Hiçbir bilimsel başarısı olmadığını nerden çıkardınız? İlhan bey Tıp profesörü sonuçta.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Müdür (2 ay önce)
    Mehmet Çınar gibi bir adamin bu şehirde baskanlik yapması Malatyalı olmadığım halde beni cok üzüyordu.LİYAKAT...LİYAKAT...LİYAKAT...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • deprem life (2 ay önce)
    deprem olunca hizmetine en çok ihtiyaç duyulan doktorlardı. ilhan bey maalesef hizmetine en çok ihtiyaç duyulan zmanada ilimizde değildi. Ama koltuk olunca dönecekmiş sağolsun
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Kimene 44 (2 ay önce)
    Recep Tayyip Erdoğanın seçtiği adayların kayıtsız şartsız doğru adsy olduğunu söylüyorsun da bundan önce başkan milletvekili bürokrat vb. Adayları Reisiniz yerine sen seçtin o zaman ki Tayyip Erdoğan değiştirme gereği duydu.mevcut adayların birçoğunun çevresi ellerini ovuşturmaya başladı bile (yeni rant peşinde olduklarından.)Neyse yinede hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
    %73
    %27
    Yanıtla
  • MALATYA SEVDAM SİVAS GURBET (2 ay önce)
    ihanı beğenmeyenler kim olacaktı ? mehmetin yardımcısı torpilli şahıs mı ? karısını isgeme koyan range rover ile gezen torpilli şahıs mı ? yoksa torpille itfaiye müdürü olan sahıs mı ? hiç bir akademik bilimsel özverisi olmayan insanlara güzelce baskanlık verdiniz yıllarca israf üzerine israf yapıldı dalga geçilen ilhan torpille doktor olması mümkün degil demekki çabaladı ülkede kabul görmüş bir prof olmus belki ilhan israfı keser bunu bilemezsiniz. hiç bişey yapmasa sadece koltukta otursa israf etmesin ihale yapmasın yeterlidir. ihaleciler ve mevcut şakşakcılar bu haberlere çok ama çok üzüldü a101 kasiyerlik ilanlarına bakmalarını öneririm.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Ülkem (2 ay önce)
    Malatyayi ve Malatya lilari uzaya gönderecek kadro dermişim oyumuz nasipse YRP ye
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Haci (2 ay önce)
    45 oyumuz var reis bu sefer kusura bakmasın Yeniden Refah diyeceğiz.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Alp (2 ay önce)
    Yesilyurt ve Battalgazi belediye başkanlarının tekrar aday yapılmaması isabetli karar AKP ye oy yok
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Seçmene sesleniyorum 2028 mayıs ayına kadar 4 yıl 4 ay seçim yok o güne kim öle kim kala oyunuzu kime verecekseniz veriniz ama mutlaka 1 saat oturup düşündükten sonra özgür iradenizle karar vererek oyunuzu veriniz, oy verip emekliler parkında lütfen bana dert yanmayınız.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Halil (2 ay önce)
    Bu malatyada destan yazma hikayesi artık sıktı. Başka bir hikaye bulun.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Gazi (2 ay önce)
    Çok iyi diyerek tanıttığımız o öve öve bitiremediğiniz İlhan geçit eski SSK hastanesi baş hekimi degilmi kendinden önceki başhekimi teravi namazından çıkarken yanındakilerle birlikte döven adam degilmi arkadaşlar yesilyur du nasıl bir baskan bekliyor görün istedim.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • AKP ye kaliteli adam yaramaz oy yok.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mesut Arıkan (2 ay önce)Gazi isimli kullanıcı yorumuna
    adamda kafa olduktan sonra dr olmuş avukat olmuş onemı yok. her türlü işide görür her türlü basarılara da imzasını atar. ssk mevzusuda baltalanmaktan öte bisey değildir. bilip bilmeden konuşuyoruz...
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Mlty44 (2 ay önce)
    Allah’ınızı seversiniz doktordan belediye başkanı olur mu ?
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Baytardan öğretmenden helvacıdan müteahhitten olduysa doktordan HAYLİ HAYLİ olur.....
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Veterinerden rektör ve belediye başkanı ,avukatlardan milletvekili vs oluyorsa ösym sınavında Türkiye’nin ilk on bine girdiği garanti olan hekimden neden olmasın?Gayette olur.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Hay ağzınıza sağlık!!! Bir de memleket doktorsuzluktan kırılırken belediye başkanlığı!!! Mühendislere kıran mı girdi!!!
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Şakamısın sen dostum
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Tiger (2 ay önce)
    Akp ye oy yok
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Malatyali (2 ay önce)
    Ben akp li değilim akp ye de oy vermem ancak tebrik ettiğim tek şey malatyada mevcut başkanlarda hiç birinin tekrar aday gösterilmemesi yerinde bir karar debremde bize çok çektirdiler 1 hafta ekmk su sıkıntısı yaşadık barınma sorunu yaşadık battagazi belediyesi özelikle halkın baskısı ile zorla hastanedeki kafeteryayi acı içinde bulunan esenlik marketi kapadılar bir bisküvi bile alamadık Allah elaziglilarda razı olsun şehirde fırınlar halkına ekmek vermedi malatya ya gönderdiler bizler mağdur olmayalım diye megas rabbim birdaha göstermesin şubat ayına girdik 1 yıldır daha ortada bir şey yok yerinde dönüşüm deniyor 1.5 milyon a müteahit ev yapmıyor üste 1 milyon daha koymasak asgari ücretli emekli nasıl bulup üste verecek şimdiki veliler belediye başkanları niye hiç yukarı ya demiyorlar yani yerimizi yurdumuzu terk edip tok ki ye mi gidelim oysaki yıkım gibi devlet emlak konuta veya mutahite verecek yaptırması gerek aksi halde şehir arsa olarak kalacak
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Paşa (2 ay önce)
    Malatyalı vekiller ve duruşu olamayan il başkanı bir kökeni Adıyamanlı olan vekile tüm şehri teslim ettiler. Malatya Adıyaman’a hayırlı olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Burhan (2 ay önce)
    Şu adayların haline bak yazık allah sizi ıslah eylesin. 15 senedir partinin yanından geçmeyen bayram taşkına yanında kürt milliyetçileriyle gezen ilhan geçite malatyanın mahallelerini bile bilmeyen sami ere oy yok. Oylar refah partisine.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Sen kahvede okey oynarken Sami Er il özel idare dönemi köy köy mahalle mahalle hizmet götürüyordu efendi.
    %33
    %67
    Yanıtla
  • Pukay (2 ay önce)
    Küçük bir düzeltme Bayram Taşkın Malatya Battalgazi Çamurlu köyündedir.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • İrfan (2 ay önce)
    Depremden sonra şehri terk edenler aday adayı olmadan aday gösterilmişlerdir. Birileri maalesef çok kötü bir oluşum içerisine girdiler. Şehre yazık edecekler, bu işin vebali gerçekten çok büyük. Ben her zaman memleketçiliğe ve insan ayrımına çok karşıyım ama özellikle İlhan Geçit taraftarlarını çok fanatik görüyorum, sevebilirsiniz normal ama inşallah normal kalırsınız…
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Uçuyoruz binanaleyh, daha ne kadar uçacağız belli degil, tartıșmalar hep Ak Parti üzerinden yașanıyor demek ki öyle bir kaptırmıș ki Malatya kendini hiç bașka bir aday yada partiyi kimse aklına bile getirmiyor.. Bu kadar dar çerçeveden bakan bir șehir niye geliș sin ki, gelișim için önce kafayı geliștirmek lazım...
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Mevcut Belediye Başkanı-Yazıhan-Doğanyol-Pütürge (2 ay önce)
    Doğanyol ve Pütürge Belediyesi için nasıl tekrar aday olarak belirlendiğini sanırım duymayan bilmeyen kalmadı.Buralarda vatandaşın ne dediği çok önemli değil ki zaten. Pütürgede herkesin dilinde olan şu, ak parti pütürgede seçim kazanmayı çok kolay görüyor. adayın nasıl olduğu önemli değil kimi aday gösterirlerse göstersinler, zaten pütürgedeki vatandaşlar gidip oy verecekler.Yani şu meşhur ceket meselesi tam tamına pütürgede geçerli. ceketimizi assak da kazanırız havası var. 2019 seçiminden bu yana pütürgedeki, vatandaşlar mevcut belediye başkanından kurtulmayı iple çekiyorken, yine birilerinin istediği adayı getirip vatandaşın önüne koydular ve bu adaya gidip oy vereceksiniz deniliyor. Demek ki pütürgelilerin kendi tercihleri yok, kaderi bu bir kaç kişinin elinde. Onlar ne derse o olur. başka da bir seçenek olma ihtimali yok yani. Doğanyol için çok bişey söylemye gerek yok. Vatandaş zaten adaylığın başkasına verilmeyeceğini biliyordu. Diğer ilçelerin, başta yeşilyurt olmak üzere değişmesi isabetli oldu.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Boş iş (2 ay önce)
    Bu yeni başkanlar bizi uzaya çıkarak brakın boş işleri al birini vur ötekine evimi ne zaman vereceksiniz onu söyleyin.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Porgalı (2 ay önce)
    Tüm adaylara başarılar dilerim.Burda İlhan hoca hakkında atıp tutanların zerre kadar İlhan hoca hakkında bilgileri yoktur.Çünkü İlhan hoca Profesör ünvanı almış herkese dokunmuş malatyanın akillerindendir.Aslında yeri Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmalı.Bunu zamanla eleştirenler görecekler.İnşallah diğer dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı olacak.Ramazan Yaylacıda İl Başkanı.O sebeple araştırın öğrenin ondan sonra yorum yapın.Malatya Adıyaman yada Elazığ olayını bir kenara bırakalım hepimizi kardeşiz.Irkçılık dinizimizde yoktur.Yeterin artık yeterin gelin kardeş olalım Filsitinlere dua edelim inşallah.Selam ve dua ile kalın..
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Sen günlerdir neden bahsediyorsun arkadaş Malatya da adam kalmadı MALATYAYİ TERK EDEN ADAMI BAŞKAN ADAYI DİYE ÖNÜMÜZE KOYDULAR. Göreceğiz senin akil aşiret reisi dayını ne yapacak hayatında çizme giymemiş memleketi ayağa kaldıracak bırakın ya
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Mehmet Ç. Günlerdir sana ve senin gibi güzel insanlara anlatmaya çalışıyorum ama ramak yol alamamanın üzüntüsü içindeyim.İlhan hoca üniversitede prof olmuş biri.zeka olarak tıp okumuş ve bundada kariyerinin son basamağına çıkmış.Bilmiyorsan öğren.Akp kurulduktan sonra gerek belediye başkan aday adaylığı gerekse milletvekilliği için defaten başvurmuş ve TEYAMÜLDE birinci çıkmış birisidir.Bunları araştırın ezbere konuşmayın diyiyorum
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Adam Malatya dan ayrılmış, adaylığı yoktur.Eline sihirli değnek mi verip gönderecekler.Tabiki Malatyalı aday isteyecez.Yoksa Yeşilyurt u Adıyaman a bağlasınlar imkanlarından faydalanalim.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Yeşilyurt`u Adıyamana Bağlayalım (2 ay önce)
    Yawww arkadaş Çınar Geliyor Adıyamanlı İlhan geliyor Adıyamanlı bizim gerçek Yeşilyurtlulara neden vermiyorlar o kadar Malatyalı aday adayı varken. Uyutun Yeşilyurtu Sayın Milet vekilim İhsan Koca…. Size Biat edecek adaylar lazım. Ben Yeşilyurtlu olarak ilk defa CHP ye oyumu vereceğim. Bunlara oy verilmez Sevgili Yeşilyurtlu vatandaşlarım
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Fahri Darendeli (2 ay önce)
    Daha önce darendede yaşamış biri olarak süleyman eseri çok severdim ancak Alicam BOZKURT un İsadan daha isabetli bir karar olduğu kesin. Nüfus kaydım hala darendede ve sırf Alican Başkan için martta Darendedeyim. Hayırlı olsun ALİCAN BAŞKAN
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (2 ay önce)
    Teşekkürler malatyahaber, doğru-ilkeli haberciliğinle kibir abidesi “zerzevatların” başını ezdiğin için. Yanlışa “yanlış” dediğin için, halkın sesi oldunuz. Tebrikler :))
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Su tabloda sevinilecek tek şey yesilyurtun mehmet çınar gibi bir adamdan kurtulmuş olması. İnşallah il teskilatindaki akrabalarından da kurtuluruz tez zamanda
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen kardeşim. Mehmet Çınar ve akrabaları Cehapenin projesi olarak partinin içerisine sızdırıldı. Ak Partide asla böyle isimler olmaz yoksa.
    %61
    %39
    Yanıtla
  • malatyalı (2 ay önce)
    Bayram TAŞKIN ve İlhan GEÇİT iki değerli insan. Malatya'ya hayırlı olsun inşallah...
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Malatyada malatyalılar derneğini kurarak bizlere mesaj veren Raşit Kısacık abimizi Rahmetle anıyorum. Malatyalı hiç bir zaman malatyada yaşayan insanın geldiği memleketine bakmadı bakmazda. Malatya ya Civar illerden gelerek makam ve mevki sahibi olanların bazıları kendi memleketinin insanlarına öncelik vermişlerdir.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Liyakat kavramının tanımında Malatyali olmak diye bir şey yok, tam tersi eğer ehli ise isterse Japon olsun
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Çarşılı yerli (2 ay önce)
    Merkez ilçe başkan adayları İdda ediline göre Adıyamanlı deniyor. O yüzden Adıyamanlı kardeşlerimizle bir kez daha hayırlı olsun Yeşilyurt ve Battalgazi
    %71
    %29
    Yanıtla
  • İddia eden kim Bayram Taşkın Malatya Çamurlu Mahallesinden yedi ceddi de oralı
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Bayram TAŞKIN Malatyanın yerli ve sevilen bir ailesinden bilip bilmeden yazmayın...İlhan Hoca Adıyamanlı olabilir yıllarca Malatyaya hizmet etmiş değerli ve saygın bir insan...Akparti yıllardır yaptığı yanlıştan döndü.İlk defa böyle kaliteli adaylar gösterdi.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Bu da mikro faşizm mi? Bir şehirde yaşayan herkes paydaştır, ayrım yapılamaz. İnsanları memleketleriyle yaftalama işini Malatya'ya kim bulaştırdı bilmiyorum ama çok çirkin. Bunları yazanların her birinin başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde yakınları vardır ve muhtemelen bir kısmı önemli işler yapıyorlar. Ayrılsınlar oralardan o zaman, yerlilerinin ekmeğine mani olmasınlar (sizin mantığınızla) !!!. Dahası yaftaladığınız memleketlerin her birinden bir çok tanıdığınız vardır, eminim. Onları incitmeye utanmıyor musunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 ay önce)
    Yeşilyurt ' a , Yeşilyurtlu olan, burada doğan bir aday olmasını çok isterdim, maalesef olmadı, hayırlısı diyelim en azından adı sayısız olumsuz işlerle geçen mevcut belediye başkanı artık aday değil, zaten Malatyamız ' da adayın isminin bir önemi yok kim aday olsa 100 de altmış üstü oyu var. Başta Yeşilyurtumuz olmak üzere tüm ilimiz ilçeleri için hayırlı olmasını temenni ediyorum.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Aynen, adı sayısızca olumsuz işe karışan ve istifa etmeyen başkanı da Cehape getirip aday yapmıştı.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Tabi 320 bin nüfuslu koca ilçeyi 6000 nüfuslu Çırmıhtının emri altına sokalım...
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Hiç yoktan o 6000 kişi yerli ve milli sizler gibi devşirme değil Adıyamanlıyı desteklemiyor
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 ay önce)mustafa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Yeşilyurt ( Çırmıhtı) köyler ile birlikte 60 - 70 bine yakın yerli nüfusu var.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kadir (2 ay önce)
    Büyükşehir ve çoğu ilçe Yeniden Refah alır
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Neymiş bu yeniden refah arkadaş altı üstü yüzde 9,97 oy aldınız aklınız başından gitti, yanlışlıkla battalgaziyi yeniden refah a verirse malatya halkı, bunlar kendilerini hükümet kurmuş gibi zannederler..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (2 ay önce)
    Pütürgeye çok yazık edildi. Tüm Türkiye'nin şahit olduğu ve biz puturgelilerin adeta hayal kırıklığı olan bir beş yıl geçirdik. Yine zorla dayatma aday Mikail Sülük. Ak parti, bizim seçtiğimiz adaya gidip oy vermek zorundasınız diyor. Bu,Pütürgede tam anlamıyla dayatan bir anlayış hakim.Dayatmalara karşı pütürgeliler son Osmanlı tokadını vuracaklar elbette.Oyun kuranlara karşı, Rabbim bütün oyunları bozandır inşallah. Allah kerimdir inşallah.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Önceki ismi geçen adaydan iyidir yinede
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Deprem (2 ay önce)
    Betoncu Çınardan kurtulduk mu
    %92
    %8
    Yanıtla