SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP 2 İlçedeki Seçim Sonuçlarına İtiraz Etti

AKP 2 İlçedeki Seçim Sonuçlarına İtiraz Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ve Yazıhan ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz edildi.

AKP temsilcileri, Arapgir ve Yazıhan ilçe seçim kurullarına başvurarak bazı sandıklarda, "hatalı sayım, geçersiz oylar ve birleştirme tutanaklarındaki hatalar" nedeniyle itirazda bulundu.

İlçe seçim kurulları, parti temsilcilerinin itirazını karara bağlayacak.

Arapgir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 48,80 oyla CHP adayı Haluk Cömertoğlu kazanmış, AKP adayı Çetin Özdemir yüzde 45,15 oyda kalmıştı.

Yazıhan Belediye Başkanlığını ise kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 43,28 oyla CHP adayı Abdulvahap Göçer kazanmıştı. AKP adayı Nevzat Öztürk ise yüzde 42,07 oy almıştı.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • BATTALGAZİNİN TORUNU (4 hafta önce)
    ŞAHNAHAN'a KAPALI SULAMA ne zaman gelecek...!
    %36
    %64
    Yanıtla
  • sana söz veriyorum kardeşim su işleri müdürü, yetkilisi vb. olursam en önce şahnahana kapalı sulama sistemini getirecem seni de bulup çimdirecem o suda, sana söz veriyorum sööözzzzzzzzzzzzzz....
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Kardeşim ben de söz veriyorum. Eğer ben de yetki sahibi olursam şahnahana hem kapalı hem açık sulama yapacağım. Sana özel de havuz yapicam gece gündüz bıcı bıcı yap.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Başka bir partinin itirazı red alıyor akpnin ki anında kabul ediliyor. Eee gün olur devran döner...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Arkadaşım imkanım olsa sana 4 tarafı sularla çevrili bir ada yaparım bir de üstüne ev. Yanına da 15-20 kok gaysı var urgaş..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 hafta önce)
    Ne gerek var, VAN gibi buralarıda akp ye versinler hatta tüm türkiyeyi akp ye versinler
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Ömer guler (4 hafta önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Her türk ak partili doğar.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (4 hafta önce)
    Muhtemelen yeniden sayım sonucunda CHP'nin oyu şu ankinden daha fazla çıkacak. Hep öyle olmuştur.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • sevda ÜLKÜ (4 hafta önce)
    2019 da İstanbul da 2. tur yaptı adam daha yüksek fark attı sizde öyle olursunuz Arapgir Yazıhan kararını verdi bozulmaz daha.
    %76
    %24
    Yanıtla