SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Gören İl Başkanlığına Asaleten Atandı

AKP'de Gören İl Başkanlığına Asaleten Atandı
A- A+ PAYLAŞ

AKP'de  14 Mayıs seçimleri öncesinde İl Başkanı olarak vekaleten görevlendirilen Avukat Namık Gören, İl Başkanlığı'na asaleten atandı.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 1. Tur ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AKP İl Başkanı İhsan Koca’nın milletvekili adaylığı için istifa etmesi üzerine yerine Avukat Namık Gören vekaleten görevlendirilmişti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Gören’i il başkanlığı için asaleten atadığı açıklandı.

Gören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Büyük bir onur ve gururla vekaleten yürüttüğüm AK Parti #Malatya İl Başkanlığı görevini Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’’ın tensipleriyle asaleten görevlendirilerek mazbatamızı Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in elinden aldık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkan Yardımcımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah’ım kolaylaştır zorlaştırma, hayırla sonuçlandır. Vira Bismillah: Malatya için yarın değil hemen şimdi diyerek çok çalışma vakti…” ifadelerini kaydetti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Nihat TORAMANOĞLU (10 ay önce)
    Seçime temayüle ne gerek var; Ak parti teşkilatını hepten avukatlar kapatmış. İl teşkilatıda hukukçulardan ibaret zaten, Memlekette başka meslek grubuda ortada zaten yokmuşki MALATYA BAROSUNA partiyi devredin gitsin.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ramazan (10 ay önce)
    Hakan bey doğru söylüyor Ekrem bey il başkanı parmağında oynatır vallah
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Hakan (10 ay önce)
    Namık başkan iyi insan ama çevresi sıkıntılı ekrem ve eniştenin eniştesi parmağıyla oynatır
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Tayinci Sağlık Personeli (10 ay önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya Ak Parti il baskanliğina gittim.Cumhurbaskani Erdogan'in en sonki Malatya ziyaretine gelmesine son 2 gun vardi gelmesine.MALATYA il baskan yardimcilarindan EKREM D. vardi iceride Kapiyi tiklayip musade alip iceri girdim buyrun ne vardi ? Hitap şekline bakar misiniz! 6 subat depreminden sonra is yerime gidip gelmede cift gidis dönüş araba degistiriyorum ise gidip gelmede vasita bulamadigim oluyor bu sebeplerden dolayi evime daha yakin olmasindan dolayi B...devlet hastanesine tayinimin yapilmasini istediğimi rica ettim .beni ayakta oturtmadi ilgilenemeyiz yoğunuz cumhurbaskani gelicek dedi ondan sonra gel dedi.simdi ilgilenirsek yapamayiz askida kalir dedi. Bende tamam dedim ciktim. Kapida cikar cikmaz durdum Ekrem bey arkamdan yanindaki arkadasina adamlar is bulamiyor bunlarda yerimi degistir pesindeler.BEN alnimin akiyla kpss ile atandim.il saglik mudurlugunün vurdun duymazligi yuzunden kapinizi caldim ilk ve son kez gelmemek uzere bana cok guzel cevap verdiniz sizden yardim bekleyen utansin.Allah vekil yukarda sahit olsunki siz ve sizin gibi liyakatsiz yoneticileriniz yuzunden vatandaslar olarak size oy verenler sizi bu koltuğa getirdiyse evel Allah indirmesinide cok iyi bilir merak etmeyin her çıkışın birde inisi vardir.Namik bey Nacizane fikrim Siz yardimcilarinizi secerken yeni kadrodan secin ukala insanlari kadronuzdan silin makam koltuk pesindeler
    %74
    %26
    Yanıtla
  • AKP nın Malatya'da oy oranı %45 e düştü.CHP 1250 oy daha alsaydı ikinci milletvekilini çıkarıyordu.Refah partisi de bir milletvekili çıkarıyordu.2-2-1-1 olacaktı.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatya (10 ay önce)
    İnşallah Malatyanın haklarını savunur deprem evlerinin bir an.önce yapılıp teslim edilmesi için gayret gösterir,.
    %15
    %85
    Yanıtla
  • O çok zor...
    %82
    %18
    Yanıtla