10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için AKP’nin sandık görevlilerine “Sandığına sahip çık” adı altında eğitim verilmeye başlandı.
Dede Korkut Parkı’nda Battalgazi AKP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda sandık görevlilerine AKP Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık ve Cemal Akın ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından eğitim verildi. Çalık, bundan önce yapılan seçimlerde emek veren tüm partili sandık görevlilerine teşekkür ederek, eğitimlerde daha önceki seçimlerde görünen aksaklıklar ve eksikliklerin konuşulduğunu, bunların 10 Ağustos’ta tekrarlanmamasına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, "Sandığına Sahip Çık" adı altında sandık görevlilerine eğitim vermeye başladıklarını söyleyerek, “Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi sanık yönetim kurulu görevlilerine eğitim verdik. Seçimde hangi çalışmaların yapılacağı hususları anlatıldı. Milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız da toplantıya katıldılar. Sandıklarda her hangi bir eksikliğimizin olup olmadığını gözden geçirdik. Seçime eksiksiz olarak girerek, Cumhurbaşkanlığı konusunda Malatya’da en iyi neticeyi almaya çalışacağız” dedi.