SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

AKP'nin İlçe Adayları Açıklaması Haftaya Kaldı

0
Güncellendi - 2018-12-23 02:04:44
AKP'nin İlçe Adayları Açıklaması Haftaya Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

AKP'de, bütçe görüşmelerinin tamamlanmasından sonra 22 Aralık'ta açıklanması beklenen ilçe belediye başkan adaylarına ilişkin açıklamanın, önümüzdeki haftaya kaldığı öğrenildi.

Daha önce 14 Aralık'ta yapılacağı belirtilen, ancak daha sonra bütçe görüşmeleri sonrasına bırakıldığı bildirilen, bütçe görüşmelerinin 21 Aralık Cuma günü sona erecek olması nedeniyle 22 Aralık Cumartesi günü açıklanması beklenen ilçe belediye başkan adaylarına ilişkin açıklamanın, AKP ile MHP arasındaki yerel seçim işbirliğinde ülke genelinde bazı ilçe adaylarının değiştirilmesi ya da aday gösterilmemesi ihtimali nedeniyle sonraki bir tarihe kaldığı bildirildi.

AKP Genel Merkezi'nin, temayül yoklaması, kamuoyu araştırması ve parti yerel yönetimlerinin değerlendirmelerinin ardından Üst Kurula gönderdikleri, aralarında Malatya'nın 13 ilçesinin de bulunduğu toplam 921 ilçe belediye başkan adayını belirlediği, ancak MHP ile bazı ilçelere ilişkin de devam eden görüşmeler nedeniyle, bazı yeni değerlendirmeler yapılabilmesi için aday açıklamasını ertelediği ifade ediliyor.

921 adayın belirlenmesi nedeniyle, parti genel merkezindeki Üst Kurul'un dağıtıldığı, aday isimlerinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile partinin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından, MHP ile görüşmeler doğrultusunda son kez değerlendirileceği, aday açıklamasının 24- 30 Aralık arasındaki bir tarihte yapılabileceği, hatta yılbaşı sonrasına da sarkabileceği kaydedildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • erhan (5 yıl önce)
    yeşilyurt mahmut polat
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    Battalgazi ilçemiz için en uygun aday Ali EKİNCİ'DİR. Daha önce 3 dönem belediye başkanlığı yapmış, belediye hizmetlerinde ilklerin öncüsü olmuştur. 15 belde ve belediye başkanlarının da desteğiyle birlikte toplumun kesiminde oy potansiyeli en yüksek adaydır. 2014 seçimlerinde bağımsız olarak girmiş olduğu seçimde tek başına 30 bin oy almıştır. Ak partiden sonra diğer tüm siyasi partileri geride bırakarak 2 nci sırayı almıştır. Ak parti ile de buluşması her acıdan katma değeri yüksek hizmetler demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hanifi (5 yıl önce)
    Haluk comertoglu başkanın yanındayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Battalgazi veya Yeşilyurt için MHP ile pazarlıklar devam ediyor. Anlaşırlarsa adaylar açıklanacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    malatya ile ilgisi olmayan ve daha doğru dürüst türkçe konuşamayan adaylar gösterilirse ak partinin işi zor. dürüst, şehrin sorunlarını dert edinmiş, bu şehrin öz çocuklarını başkan olarak görmek istiyoruz. selahattin başkan gibi haluk cömertoğlu gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan (5 yıl önce)
    Neden hala akp kısaltması kullanıyorsunuz. Partinin kısa adı Ak Parti
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi Parti'nin kısa adı da iyi Parti peki reisçi ve bahçeliciler neden ip diyor hiç merak ettin mi ip doğu Perinçek'in eskiden işçi partisi nin kısaltması idi halbuki
    0
    0
    Yanıtla
  • Canan (5 yıl önce)
    Gerçekten liyakat aranıyorsa aralarında mimar olan aday adayı var bakalım parti nasıl değerlendirme yapacak gerçekten bu sefer bir mimar gelmesi şart memleket için hayırlısı olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozkurt44 (5 yıl önce)Canan isimli kullanıcı yorumuna
    Mimar ama şehircilik uzmanı değil mühendis değil nasıl olacak önemli olan ekibi bunu böyle bilinmesi lazım Şimdiye kadar hangisi mimardı hep seçilenler mütahit di
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerel 2019 (5 yıl önce)
    Açıklamasına gerek yok ki zaten kimi gösterse Malatya halkı zerre itiraz etmeden seçiyor hiç açıklamasa gizli tutsa seçim günü dahi adayın kim olduğu bilinmeden *** yazılsa aday ismi yerine üstünde ak parti amblemi olsa kâfi 1 Nisan günü filanca kazandı dese de olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Umarım merkez ilçeler için parti merkezinden birilerini aday gösterirler. Çünkü 1 tane bile doğru düzgün aday yok. Mevcut aday adaylarının hiçbirine oy vermem!
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer altuntop (5 yıl önce)
    Hakkımıza HAYIRLISI
    0
    0
    Yanıtla