SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alican Şeker En İyi 16'da

0
Güncellendi - 2018-10-09 04:36:25
Alican Şeker En İyi 16'da
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor’un masa tenisi sporcusu Alican Şeker, Genç ve Yıldız Milli Takımlar Ferdi Seçme Yarışması’nda Genç Erkeklerde en iyi 16’ya girdi.

Genç ve Yıldız Milli Takımlar Ferdi Seçme Yarışması Esenler Hakkı Başar Spor Salonunda oynanan final maçlarıyla tamamlandı.

Toplam 85 sporcunun katıldığı Genç Erkek Ferdi Milli takım seçme yarışmasında birinciliği finalde Bilal Selim Tok´u 3-2 mağlup eden Tugay Yılmaz elde etti. Yücel Ocak üçüncü, Özgür Yılmaz dördüncü sırayı aldı. Malatya Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu Alican Şeker ise beşinciliği elde etti.

Toplam 51 sporcunun mücadele ettiği Genç Kız Ferdi Milli takım seçme yarışmasında ilk sırayı finalde Ece Haraç´ı 3-0 yenen Özge Yılmaz kazandı. Gamze Çotra üçüncü, Sena Kaplan dördüncü oldu.

Toplam 138 sporcunun yer aldığı Yıldız Erkek Ferdi Milli takım seçme yarışmasında birinciliği finalde Hakan Işık´ı 3-1 mağlup eden Tarık Saim Özbek elde etti. Uğurcan Dursun üçüncü, Batuhan Gürses dördüncü sırayı elde etti. 

Toplam 107 sporcunun mücadele ettiği Yıldız Kız Ferdi Milli takım seçme yarışmasında ilk sırayı finalde Feyza Demir´i 3-0´lık skorla geçen Yağmur Şevval Karaca kazandı. Zeynep Karaca üçüncü, Asu Ayça Şenyuva ise dördüncü oldu. 

İlk dört sırayı elde eden sporculara kupa ve madalyalarını, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, TMTF Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Başol Haraç, TMTF Genel Sekreteri Zafer Altundaş ve TMTF İstanbul İl Temsilcisi Hüseyin Öztürk takdim etti. 

Müsabakalar sonrasında Genç Erkek, Genç Kız, Yıldız Erkek ve Yıldız Kız kategorilerinde ilk 16´ya giren sporcular En İyi 16´lar Yarışmalarına katılma hakkı kazandılar. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor’dan Alican Şeker’in de yarıştığı Genç Erkeklerde en iyi 16 şöyle oluştu:

1-Tugay Sirzat Yılmaz-Yalova

2-Bilal Selim Tok-Yalova

3-Yücel Ocak-Yalova

4-Özgür Yılmaz-Zonguldak

5-Alican Şeker-Malatya

6-Ekin Bahtiyar-Yalova

7-Emrullah Gökbulut-İstanbul

8-Şükrü Can Yılmaz-Zonguldak

9.Furkan Uslu-Zonguldak

10-Ulaş Akdağ-Ankara

11-Kenan Barış Gülsün-İstanbul

12-Hüseyin Seçkin-Isparta

13-Yalçın Kaan Şişmanoğlu-İstanbul

14-Servet Yergin-Tekirdağ

15-Can Ünsal-Ankara.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Vahap GÜLER (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Ruhu şad mekanı cennet olsun. Etrafına ışık saçan çok değerli bir öğretmen,iyi bir dosttu.
    0
    0
    Yanıtla