SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alkollü Kadın Caddeyi Birbirine Kattı

0
Güncellendi - 2018-12-07 04:23:04
Alkollü Kadın Caddeyi Birbirine Kattı
A- A+ PAYLAŞ

Perşembe sabaha karşı, ana caddede araçların önüne çıkarak kendisi ve araçlar için tehlike yaratan alkollü kadın ortalığı ayağa kaldırdıktan sonra kayıplara karıştı.

Malatya'da özellikle son aylarda gece geç saatlerden itibaren sıkça görülmeye başlayan alkollü kadın vukuatlarına bir sonuncusu eklendi. Son olay, saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Kışla Caddesi'nde aşırı alkollü olarak araçların önüne kendini atmaya çalışan genç bir kadının yarattığı tehlikeyi gören sürücüler, durumu polise bildirdiler. Polis ekipleri ve 112 Acil ambulansı da kısa sürede Kışla Caddesi'ne gelirken, en son Sivas Caddesi'ne doğru yürüdüğü bildirilen alkollü kadın, ara sokaklarda kayıplara karıştı. Polis ve 112 ekibi, sokakları araştırmasına rağmen kadını bulamadı.

Bu arada, saat 05.00 sıralarında da Aslanbey Mahallesi'nde İnönü Caddesi'ne bağlanan sokakta bir kadının alkollü olarak çevreyi rahatsız ettiği ihbarı yapılırken, çevreyi araştıran polis ekipleri burada da alkollü kadına rastlayamadı.

malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyali (6 yıl önce)
    Malatya da içip nara atan kadında mi varmış yahu
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    valla adana ve samsun'un adı çıkmış. malatya kendini bayağı aşmış maaşallah!!! nerede yıllar önceki huzur şehri malatya. ipini koparan bu şehirde.
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.191 saniye