SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Hepinizden Binlerce Kere Razı Olsun"

0
Güncellendi - 2019-01-01 13:26:10
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve partililerle ile birlikte yeni yıl dolayısıyla Beydağı Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan emniyet görevlilerini ziyaret etti. Çalık, “Milletimizin huzuru, emniyeti ve asayişi için gece gündüz demeden çalışan fedakâr polislerimize, 2019'a girerken, moral ziyaretinde bulunduk” dedi.

Milletvekili Çalık, beraberindekilerle birlikte  Beydağı Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek, görevli emniyet mensuplarıyla bir araya geldi ve yeni yıllarını tebrik etti. Emniyet görevlilerine çikolata ikram eden Çalık, “7/24 mesai harcayarak huzurumuzu, güvenliğimizi tesis ettiğiniz için, başka cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin güvenliğini tesis ettiğiniz için, kahraman polislerimize teşekkür ediyoruz. Allah, hepinizden binlerce kere razı olsun. Nöbetlerde hiç uyku uyumadan, 7/24 şehrin güvenliğini tesis ediyorsunuz. 2018, Türkiye’nin zorluklar yaşadığı bir yıldı, inşallah 2019 yılı başta ülkemize, milletimize, ümmetimize, dünyamıza kardeşlik, sevgi, barış, hoş görü getirir” dedi.

Gürkan ise “2019 yılının polis camiamıza, emniyet teşkilatımıza, ülkemize, memleketimize, alemi İslam’a ve insanlarımıza barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Polis, vicdanı olmayanın vicdanıdır. Dolayısıyla sizler kar kış, gece gündüz demeden bu toplumun mal ve can emniyetini korumak için kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da “Yeni yılın ilk saatleriyle birlikte polis teşkilatımızı özverili çalışmalarından dolayı tebrik etmek, yanlarında olduğumuzu göstermek için ziyaret etti. Bizler mekanlarımızda çok rahat ve güvenli bir şekilde otururken, sizler soğuğun altında suçlularla mücadele ediyorsunuz. Birçok fedakarlıklara katlanıyorsunuz. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Sizlerin yanınızdayız, birlikteyiz ve sizleri destekliyoruz” diye konuştu.

Bu sırada Hakkari’de güvenlik güçleri ile birlikte yılbaşını geçiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milletvekili Çalık’ın araması ile telefondan karakoldaki polislerle görüştü. Tüm emniyet teşkilatının yeni yılını kutlayan Bakan Soylu, “Bizde şuanda Hakkari Yükekova’da bulunan Evliya Üst Bölgesi’ndeki askerlerle birlikteyiz. Buradaki kahramanlarımızın da hepinize salamları var. 2019 yılı milletimiz, ülkemiz, insanlık ve İslam alemi için hayırlara vesile olur inşallah temennimiz bu. Bu gecenin huzurlu geçmesi adına görevini yapan bütün arkadaşlarımızın Cenabı Allah yardımcısı olsun, hepsini tek tek kutluyorum” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com - İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız