SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Malatya'mıza ve Ülkemize Hayırlı Etsin"

0
Güncellendi - 2018-05-01 01:54:13
A- A+ PAYLAŞ

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi Malatya Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Planlama Şube Müdürü iken görevinden istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) adaylık başvurusunda bulunan Berkan Samanlıoğlu, "Aday adayı olarak çıktığım yolda herşeyin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Samanlıoğlu, adaylık başvurusunu MHP genel merkezine yaptığını ifade ederek, "Aday adayı olarak çıktığım yolda her şeyin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah, Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı etsin” diye konuştu.

ÖZGEÇMİŞİ..

1970 Malatya doğumlu olan Samanlıoğlu, ilköğretim ve lise öğrenimlerini Malatya’da tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümünü 1993 yılında dereceyle bitirdi.

1994-1999 yılları arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde Kontrol Mühendisi olarak görev yapan Samanlıoğlu, 1999-2004 yılları arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde teknik başkan yardımcısı olarak görevini sürdürdü. 2004-2013 yılları arasında kontrol mühendisi olarak görev yapan Samanlıoğlu, 2013-2016 yılları arasında ise Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde Harita ve Kamulaştırma Müdürü olarak hizmetini sürdürdü.

1999-2005 yılları arasında Malatyaspor’da asbaşkanlık görevinin yanı sıra Malatya Belediyespor’da (Evkur Yeni Malatyaspor) başkanlık yapan Samanlıoğlu, Kalkınma Bakanlığı on birinci kalkınma planı özel ihtisas komisyonu, konut politikaları üyeliği görevini de yürüttü.

2016 yılından buyana Malatya Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Planlama Şube Müdürü olarak görev yapan Berkan Samanlıoğlu, istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezine milletvekilliği için adaylık başvurusunu yaptı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız