SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Alo Polis.. Elektrik Direğindeyim, Yetişin!'

0
Güncellendi - 2021-08-02 04:09:33
'Alo Polis.. Elektrik Direğindeyim, Yetişin!'
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısından sonra polis ihbar hattını arayan bir kişi, başıboş köpeklerin saldırısı nedeniyle elektrik direğine tırmandığını belirterek yardım istedi.

Olay, saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Polis ihbar hattını telefonla arayan ve uzman çavuş olduğunu söyleyen bir kişi, Şehit Fevzi Mahallesi Endülüs Sokakta yürümekte iken, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını ve köpeklerden kurtulmak için bir elektrik direğine tırmandığını, orada mahsur kaldığını bildirdi ve yardım istedi.

Bu ihbar üzerine, polis haber merkezi olay yerine en yakın ekibe anons yaparken, çevredeki gece bekçileri, çağrıya yanıt verdi. Haber merkezi, bekçilerden araçlarının olup olmadığını sorup, 'yayayız' yanıtını alınca, 'Bunlar uzman çavuşu direğe çıkarmış, size de saldırırlar. Araçlı bir ekip göndereceğiz' diyerek, bekçilerin sokağa gitmesini engelledi.

Daha sonra belirtilen sokağa bir motorize ekip gitti ve köpekleri kovup, uzman çavuşu direkten indirdi. Ekip, ihbardan 10 dakika sonra uzman çavuşun Taştepe Mahallesi'ndeki evine bırakıldığını anons ederek, normal görevine döndü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Ya o direk olmasaydı bu vatandaşın hali nice olurdu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın yerlisi (2 yıl önce)
    Barınak masrafları cogaldi galiba her mahallede her sokakda en az 15li gruplar halinde gezenler var ne uyku uyutuyor ne dışarı çıkabiliyoruz acil bi eczaneye gitmek icab etse çıkamıyoruz belediye şikayetleri kulak ardı ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Köpeklerin toplanması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    sayın yetkililer bu başı boş köpeklere bir el atmaları lazım eski tekel deposunun önündede var akşam sahatlerinde oradan gecemiyoruz sabah namazada gidemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın yerlisi (2 yıl önce)
    Bu sene aşırı köpek gruplari var barınakta masraf cogaldi galiba saldiniz milletin uykusu perişan,gece acil bir durum olsa yahut bi simit alayim nobetci eczaneye gideyim diyorsun gidemiyorsun hadi uzman çavuş şanslıymış direk denk gelmis artik direkte yok nasıl olacak başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Maalesef bu başı boş köpekler heryerde yakınca mah. Onbin konutlar civarı beylerderesi parkı bostanbaşı 15 şer 20 şer gruplar halinde geziyorlar kaç defa belediyeyi aradıysak ne gelen oldu ne giden ilgilenen dahi olmadı illa birilerine saldırdıktan sonramı birşeyler yapılacak. Sorumsuz belediyecilik istemiyoruz herkes işini yapsın lütfen.
    0
    0
    Yanıtla