SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Geçide Atladı, Otomobil Çarptı, Öldü

0
Güncellendi - 2019-05-28 03:48:48
Alt Geçide Atladı, Otomobil Çarptı, Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da alt geçide atlayan bu sırada otomobilin çarptığı genç hayatını kaybetti.

Olay, saat 21.15 sıralarında Çevre Yolu Adliye Kavşağı mevkiinde bulunan alt geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hakan Geçit (22) Adliye kavşağı alt geçitte yaklaşık 8 metre yükselikten kendini aşağı boşluğa bıraktı. Alt yola düşen Hakan Geçit'e bu sırada otomobil çarptı. Otomobilin altında kalan 22 yaşındaki genç ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Geçit, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Faik (5 yıl önce)
    Bu alt geçidin üstünü niçin bu kadar açık bırakırsınız.Insanların, ölmesi içinmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mamozeki (5 yıl önce)
    Adamcağizda gece körlüğü ve görme problemi varmış.Hemen intihari yapıştirdınız Allah ıslah etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı (5 yıl önce)
    Hüseyin doğru söylüyor.Alt geçidin üstünü kapatmak çözüm değil. Burada bir can gitmiş. Herşeyi siyasete dökmekten vazgeçin. O zaman boğaziçi köprüsünde intiharın önüne geçmek için denizin üstünü kapatsınlar. Mantıklımı sizce.
    0
    0
    Yanıtla
  • sait (5 yıl önce)
    Niye yazdıklarımı yayımlamıyorsun editör nerede sizin özgür düşünce kimliğiniz bundan sonra bu siteyi takip etmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamirci (5 yıl önce)
    Saçma sapan konuşma memo sağcıda olsan solcuda olsan her şey de devlete çamur atmaktan vazgeçin ben burda hükümeti veya muhalefeti savunmuyorum ama biraz mantıklı düşünün
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erkan halikan (5 yıl önce)
    Ne alâka memo o zaman öyle olsa bir çok insan intihar etsin her şeyi hemen işsizliğe bağlamayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Olcay (5 yıl önce)
    Ordaki alt geçit çok tehlikeli çizgi şeklinde kapatma güneşli günlerde çok göz alıyor bi gölge bi güneş yolu göremez hale getiriyor diğer alt gecitler gibi olmalı tamamı kapalı olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (5 yıl önce)
    o kadar altgeçit gördüm böyle saçma alt geçit görmedim. üst kısım neden açık olur arkadaş. güneş vurur göz alır sadece intihar değil kedi köpek atlayabilir düşebilir. nasıl bir mühendis orayı bu şekilde planladı hayret. yok mu bu ilin seçilmişi mülki idaresi ordan hiç mi geçmiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • SenarisT (5 yıl önce)
    Oranın üstünü kapattiniz cadıya çıkar köprüye çıkar ağaca çıkar. Sorunların bu şekilde üstünü kapatacaginiza 22 yaşındaki bir genç niye intihar eder. Toplumsal, sosyal, ekonomik boyutu var mı bunları araştırıp çözümü bu şekilde yapmalıyız. Toplum olarak üretmek yerine sadece kapatmak yok etmek üzerine dayalı sisteme döndük. Kapatmak olmaz çözmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • KIL BAYRO (5 yıl önce)
    Hangi akıl ve mantıkla o üst geçit üstü açık bir şekilde yapıldı.Yukarıdan her türlü tehliye açık o sürücünün psikolojisini düşünemiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Nadir (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Orası potansiyel bir tehdit, bu gibi olayların yanı sıra güneşli günler de parlama oluyor ve göz alıyor oranın üzerinin mutlaka kapatılması gerekiyor ve yetkililer tarafından tedbir alınması elzemdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Tam o sırada ordan geçiyordum 1 dk ara ile şahit oldum allah rahmet eylesin. Alt geçirin üstünün kapatilmasi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • memo (5 yıl önce)
    millet işsiz yemin ederim iş güç yok
    0
    0
    Yanıtla