SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Yolu Alt Geçitte Kaza

0
Güncellendi - 2020-06-11 03:56:08
Çevre Yolu Alt Geçitte Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Çevre Yolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil beton refüje çarptı. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, gece yarısı Çevre Yolu Battalgazi alt geçit çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametinden gelerek Malatya kent merkezi istikametine seyir halinde olan C.A. idaresindeki 44 AAP 776 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton refüje çarptı.

Kazada araç sürücüsü yara almazken araçta yolcu olarak bulunan M.B. ile H.A. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar kontrol amaçlı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, kazaya karışan araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Aracın tipine bakarsan kaza neden olmuş anlaşılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (4 yıl önce)
    bu araçların trafiğe çıkması engellenmezse böyle kazalar devam eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Araçların bir suçu yok bu araçları kullanan dar gelirli düzgün kullanan vatandaşlar da var, sorun bu araçları adabıyla kullanmayanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (4 yıl önce)
    kontrollü seyreden bir doğan şahin yok ki adamlar kamu düzenine meydan okuyor ve kamu düzenini korumakla yükümlü kişiler izliyor artık türkiye geneli bir sorundur. 3-5 kişi 3000 tl verip aracı alıp 10 liralık gazda dolunca sokaklarda sataşacak adam aramaya başlıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Yine modifiye edilmiş bir eski model yerli araç. Gece geç saatler, Yer her zamanki gibi ya sıtmapınarı alt geçidi, ya da Emeksiz alt geçidi. Bu geçitlerin içerisine döşenen mazgallar da sanki hız kesmek için yapılmış dubalar gibi. Bir de geçitlerin içerisindeki virajlar ise cabası. Kazaların yaşanmadığı bir gün beklemek artık imkansız hale gelmiştir. Geçmiş olsun dileklerimle...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla