SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kadın Sürücüyle Kavga Etti, Silah Kullandı

Kadın Sürücüyle Kavga Etti, Silah Kullandı
A- A+ PAYLAŞ

Trafikte yaşanan kavgada, kadın sürücüyle tartışan şahıs ruhsatsız tabancasını ateşledi. Olay, kadın sürücüye yardım etmek isteyenlerin katılmasıyla büyürken, silahlı şahsın bu kişilerden birinin kafasına silah dayadığı ve silah sesleri üzerine olay yerine gelen trafik polisi tarafından biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre olay, Pazar günü saat 16.00 sıralarında Sıtmapınarı Alt Geçidi Terminal Caddesi çıkışında meydana geldi. Alt geçitte, iddiaya göre, trafikte S.B. adlı kadının sıkıştırılması ve laf atılması olayları başlattı. Silah kullanılması üzerine, çevredeki bazı kişiler de olaya müdahale ettiler. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen trafik polisi, şahısları biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi.

Çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edilirken, silah kullanan Muhammet K. ile bulunduğu aracın sürücüsü İbrahim Ş. polis tarafından gözaltına alındılar. S.B. ile olaya çevreden müdahale eden B.Ç., M.K. ve Y.G. adlı şahıslar, diğer iki şahıstan şikayetçi oldular. 

S.B. ifadesinde, otomobili ile alt geçide inerken, simaen tanıdığı Muhammet K. adlı şahsın araçla yaklaşarak kendisine hakaret ettiğini, daha sonra aracını sıkıştırmaları üzerine önlerine kırdığını, araçtan inen Muhammet K. adlı şahsın tabanca çekerek kendisine tehditte bulunduğunu, beline vurduğunu, hakarette bulunduğunu, ateş ettiğini, silahı yardıma gelen kişilerden birinin kafasına dayadığını, bu şahsın aracındaki sürücü İbrahim K.'nın ise koluna sopayla vurduğunu, ayrıca polis gelince Muhammet K.'nın silahı İbrahim Ş.'ye verdiğini öne sürdü. 

Olaya müdahale eden şahıslardan B.Ç, kavgayı görünce iki arkadaşı ile olay yerine gittiklerini, şahıslardan Muhammet K.'nın tabancayı arkadaşı M.K.'nın kafasına dayadığını, polisin gelmesi üzerine olayın büyümeden engellendiğini iddia ederken, M.K. da Muhammet K.'nın kafasına silah dayadığını anlattı.

S.B. ve yardımına gelen 3 kişinin şikayetçi oldukları Muhammet K. ve arkadaşı İbrahim Ş.'nin polis tarafından gözaltına alındıkları, İbrahim Ş.'de bulunan  tabancaya el konulduğu, olay yerinde ise 3 adet boş kovan ele geçirildiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

GÖRÜNTÜ: Olayla ilgili çevredeki güvenlik kameralarının kayıtları

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Hoca 44 (2 yıl önce)
    Malatya dışında yaşıyorum gergin Malatya habere bakıyorum..başka şehirlerde böyle bu kadar bu tür haberler yok Malatya nasıl bir şehir oldu..cinayet yaralama inanın başka şehirlerde bu kadar trafik kazasi bile olmuyor..
    %88
    %12
    Yanıtla
  • aysel (2 yıl önce)
    erkek dedıgın kadına silah mı ceker arefe gunu ayıp yazık gunah nolur su kadınları ezmeyın yeter
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gamze (2 yıl önce)
    İşte bu tipler yüzünden kadınlar dışarı çıkmaya korkar oldu. Allah belalarını versin. Kendi anneleri kız kardeşleri karıları yok mu acaba.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    İşte bu yüzden yiğidin harman olduğu yer Sivas'tır, Malatya değil. Malatya, trafikteki kadınlara silah çeken DELİKANLILARIN memleketi olmuş. Yazıklar olsun. Puh!
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)Has Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Olaya karışanların nüfus kütük bilgisine mi ulaştınız? Malatyalı ağzına almadan önce iyi düşün.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)Ülkü KOÇAK isimli kullanıcı yorumuna
    Yapanlar Suriyeli mi? Sizde kütük bilgisi var mı? Malatyalı değil de yoldan geçenler mi? Orijinal Malatyalı olmasalar bile bu şehirde yaşıyorsa şehir kültürü onları potasında eritememiş demek ki. Güzellikler mazide kaldı. Kütük bilgisi bulursanız bize de söyleyin.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)Has Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Adınızı bile MALATYA dan almışsınız ! Değiştirip öyle konuşun. Malatya'nın % 53 ünün kütüğü Malatya dışından. Olayın Malatya da olması ile şehir kültürüne bağlamanız tam bir Malatya düşmanlığı. Ankara'da hangi iş kolunda hangi şehrin kültür yaptığı aşikar.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)Ülkü KOÇAK isimli kullanıcı yorumuna
    Anlamsız polemiğe gerek yok. Ben yedi göbek buralıyım. Esas düşmanlık özeleştiri yapamamak bence. Bak ayrıca saldıranların kim olduğu çıktı, gidip kütüklerine bakın da görün.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Malatyada her yaşayanı malatyalı zanneden zavallı.Bu şehrin %50 den fazlası ki bunlar içinde sivaslılarda var.Nasıl oluyorda,fazlalar azınlıktakilerin potasında eriyor?Kaldıki bırak Malatyada Trafikde kadına silah çekeni,Erkeğe bile silah çekeni pek görmedik.Bütün bu olanlar doğu da hiç bir kentte olmadığı kadar Malatya ya göç eden yabancıların ortaya koyduğu çarpık sosyo kültürel etkişimin bir sonucudur.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Yurtdaş (2 yıl önce)
    T.C her yerinde polis suçlu yu ara bul yakala sorgula mahkeme ye teslim ediyor da mahkeme ifade al sonra serbest bırak halkadan tepki gelince bu sefer tekrar al tutukla yapıyor arkds ortada işlenmiş bir suç vr görüntü var nden ilk mahkemede tutuklamiyon serbest bırakıyonz snra da halk tepki werince sosyal medya da tutuklama ypyorsnz yazık günah polisin emeğine ne uğraş dur emeğin boşa çıksın adalet terazisi nn yeniden acilen ayar yapılması gerek bnce ordaki herkese geçmiş olsun bayramınız mübarek olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vahap (2 yıl önce)
    Vardır onunda bir milletvekili abisi ablası. Hiçbir şey olmaz bırakırlar sabah . Elini kolunu sallayarak çıkar. Güvenmezse birilerine şehir ortasında akan trafikte herkesin ortasında bir kadına silah çekmek ne demek. Adaletin geldiği nokta işte. Salı verin bunları da dışarı ya. Yokmu yürekli bir savcı hakim gerçekten cezasını verecek.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • YMS (2 yıl önce)
    Efendilik nerde kaldı.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Olayı gördük o siyah tshirtlunun orda kaç kişi vardı ateş ettiler o kadına helal olsun o erkeklerle polis gelene kadar verdi mücadelesini o adam Arefe günü yapılan şiddeti kınıyoruz
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    bu kadın be kadın sonra kadın cinayeti diyorlar maganda bunlar o kadar insanın hayatını tehlikeye sokuyorlar
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ömür (2 yıl önce)
    Şehir eşkiyası bunlar baksana kadın olarak trafikte bile kadın olamıyorsunuz bisey olmaz bırakırlar karakoldan ellerini kollarını sallayarak giderler Kadına kalkan eller kırılsın
    %85
    %15
    Yanıtla