SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Yapı İçin 164 Milyonluk Kredi Anlaşması

0
Güncellendi - 2017-02-21 00:16:54
Alt Yapı İçin 164 Milyonluk Kredi Anlaşması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Japan International Cooperation Agency (JICA) tarafından şehrin altyapısında kullanılmak üzere 164 milyon TL kredi anlaşması imzalandı.

Dünyanın önde gelen ajanslarından biri olma özelliği taşıyan (JAPON ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ AJANSI) JICA, merkezi Tokyo’dadır ve tüm dünyada 150’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Teknik işbirliği, kalkınma kredisi ve yatırım olmak üzere Türkiye’de iki faaliyet alanı bulunmaktadır.

Malatya’nın gelecek 50-60 yılını kapsayacak şekilde projeler hazırlayarak son 3 yılda 1,460 km altyapı yatırımını gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve İller Bankası ile 40 altyapı yatırımı kapsamında 164 milyon TL’lik kredi anlaşması imzaladı.

2017 Yılında Doğu Kolektör Hattı Yatırımının ilk adımı atılacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, almış olduğu 164 milyon TL yatırım Kredisi ile 40 altyapı yatırımı projesinin ilk ayağı olan Doğu Kolektör hattı, Erenli mahallesinin içmesuyu ve kanalizasyon hattı ile beraber Akçadağ’ın Bahri mahallesine içmesuyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarını gerçekleştirecek. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2017 yılı içerisinde Doğu Kolektörü kapsamında İnönü Üniversitesi, Turgut Özal Tıp Merkezi, Çamurlu Mahallesi, Malatya Arena Stadı, Askeri Alan, Villakent Siteleri, Bulgurlu Mahallesi ve Orduzu Mahallesi’nin kanalizasyon alt yapısıyla beraber Erenli mahallesi ve Akçadağ’ın Bahri mahallesine içmesuyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarına başlayacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    BORÇLANIN, BORÇLANIN. BORÇLANMADAN BİR İŞ YAPABİLECEKMİSİNİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (7 yıl önce)
    Kredinin teminatı olarak büyük bir ihtimal su bedelleri gösterilmiştir. Su faturalarına yakında zam var o zaman !!!
    0
    0
    Yanıtla