SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Amaç Her Mahallede Vatandaşın İyi Koşullarda Yaşaması"

0
Güncellendi - 2019-12-05 03:19:25
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Yeşilyurt İlçesi Zaviye ve Turgut Özal Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Yeşilyurt İlçesi Zaviye Mahallesi Muhtarı Baki Ulutaş, ve Turgut Özal Mahallesi Muhtarı Cebrail Yılmaz’ı ziyaretlerinde Vali Baruş, Mahallelerinin sorunları ve çalışmaları hakkında muhtarlar ve azalarıyla sohbet ederek bilgiler aldı.

Vatandaşların yaşadığı sorunlarla bire bir ilgilenen muhtarların halkın yaşadığı sorunların çözümlenmesi ve sıkıntıların giderilmesinde ilk adım hizmet kapısı olduğuna dikkat çekerek muhtarlık müessesinin önemine değinen Vali Baruş, "Amacımız ilimizin her mahallesinde vatandaşlarımızın en iyi yaşam koşullarında yaşamasını sağlamaktır."dedi ve  dile getirilen eksikliklerin giderilmesi noktasında ise ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtarlar Ulutaş ve Yılmaz mahallelerinin sorunlarıyla ilgilenen Vali Baruş’a teşekkür ettiler.

Ziyaretin ardından mahalle esnafını tek tek gezerek ziyarette bulunan Vali Baruş ve beraberindekiler esnaflarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinlediler.

Vali Baruş ayrıca Turgut Özal Mahallesinde bulunan Sümer Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.

Polis Merkezi Amiri Komiser Yardımcısı Akın Köse’den mahallenin asayiş durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Baruş, görevi başındaki emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız