SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ampute Futbol Süper Ligi Ertelendi

0
Güncellendi - 2021-04-28 02:09:36
Ampute Futbol Süper Ligi Ertelendi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Süper liginde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediye Ampute futbol takımı 25.Nisan 2. Mayıs tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan 1’inci etap karşılaşmaları koranavürüs kısıtlamaları kapsamında alınan karar doğrultusunda ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Ampute futbol Süper lig 1. Etap müsabakaları ertelendi. Ertelenen faaliyetler ile diğer yapılması planlanan faaliyetlerin durumu Gençlik ve Spor Bakanlığınının yayınlayacağı genelge kapsamında tekrar değerlendirilip güncel tarihler kamuoyunun bilgilerine sunulacak.

Malatya takımı Antalya’daki müsabakalardaki ilk maçını Konya Engellilergücüspor takımı ile karşılaşacaktı. Antalya’da yapılacak olan maçlarda şu takımlar mücadele edecekler:

Malatya Büyükşehir Belediyespor, Şişli Yeditepe Engellilerspor,Konya Engellilergücüspor, İzmir Büyükşehir Gençlikspor, Bursa Ampute spor kulubü, Anadolu Erciyes Engellilerspor, Esengücü Engellilerspor, Trabzon Ortahisar Beldespor, Baltalı Grup Denizli Engellilerspor, TSK Reh. Merkezi Engellilerspor, Şahinbey Belediye Gençlik ve spor, EtimeskutBelediye Amputespor, Pendik Engellilerspor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız