SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Resim Sergisi

Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Resim Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Darende Anadolu Lisesi'nden 12 öğrenci tarafından yapılan 60 eser davetlilerden tam puan aldı.

Darende Anadolu Lisesi'nde açılan resim sergisi yoğun ilgi gördü. Darende Anadolu Lisesi egzersiz kursunda 12 öğrenci tarafından üç ay boyunca akrilik boya ve zift kabartma tekniği ile yaptığı eserler sergilenmeye başladı. Her öğrencinin beş eserle katıldığı sergiyi gezen davetliler eserlere tam not verdi.

Darende İlçe Kaymakamı Şeref Gülyer tarafından açılan sergi ile ilgili konuşan Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Kutlu, “Açılışa katılan Kaymakam Şeref Gülyer ve serginin açılışında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Resim sergisine Kaymakam Şeref Gülyer, Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız