SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da 'Malatyalılar Grubu' Operasyonu.. 13 Gözaltı

Ankara'da 'Malatyalılar Grubu' Operasyonu.. 13 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, "Malatyalılar grubu" olarak bilinen suç örgütü mensubu 14 şüpheli hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "suç örgütüne üye olmak ve yardım etmek", "örgüt faaliyetleri kapsamında kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak", "kasten adam öldürmek", "uyuşturucu madde ticareti yapma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından soruşturma başlattı.

Operasyonda örgüt lideri H.D., örgüt yöneticisi A.D., örgüt üyeleri C.D., H.C., T.U., C.Ş., A.F.D., A.D. ve G.Ö. ile örgüte yardım eden U.G., S.Ö., A.U. ve M.C. gözaltına alındı. Örgüt üyesi firari Y.Ö.'nün yakalanmasına yönelik çalışmaların da devam ettiği öğrenildi.

Hakkında gözaltı kararı verilen bir kişinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Zanlıların kaldıkları adreslerde yapılan aramada bir tabanca, iki av tüfeği, 597 fişek, 26 bin lira ve uyuşturucu ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • VEDAT (1 yıl önce)
    Kesin ya Adıyaman kökenlidirler ya Baskil ya Elazığ yada başka bir şehir kökenlidirler. Malatyadan mafya, kanunsuzluk suç vb çıkmaz canım. Kesin başka şehirlidirler. ( İroni olduğunu anlamayacak çıkarsa ironi/espri yaptım anlayana...) Adil ve önyargısız olmak temennisi ile...
    %65
    %35
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)VEDAT isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı olmadığı halde Malatyalıyım hatta yerlisiyim diyen o kadar kişiye rastladım ki haberdekiler Malatyalı çıkmasalar şaşırmam bile. Vaktiyle bir esnafla tanıştım, nerelisin diye sordum Malatyalının yerlisiyim deyince ( şivesinden yerlisi olmadığını anladım) kimlerdensin ben de yerlisiyim dedim 30 sene önce Muş'tan gelmişiz dedi bunun gibi daha farklı şehirlilere de şahit oldum. ( Elazığ, Adıyaman, Bingöl vs) Yani anlayacağınız bu şehrin yerlisi yüzde on çıkar çıkmaz her Malatyalıyım diyene inanmayın.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • onur kayahan (1 yıl önce)
    haber bu şekilde servis edildi tüm basında böyle çıktı.Tüm Malatyalıları rencide edici bir başlık kullanmış AA'ı kınıyorum...
    %100
    %0
    Yanıtla