Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu'nun ilk defa düzenlediği Türkiye Salon Hokeyi Bay Bayan 1. Süper Ligi müsabakalarında Malatyalı sporcular 3. olarak şehre döndü.
Ankara'da 8 takımın katılımı ile iki devreli lig usulüne göre düzenlenen Türkiye Salon Hokeyi Bayanlar 1. Süper Ligi sonunda, Çankaya Belediyespor birinci, Samsun OMÜSASspor ikinci olurken, Malatya adına lige katılan Savaşan Yıldızlar Spor Kulübü 3. oldu.
Ankara'da müsabakalar sonunda 3. olarak büyük bir başarıya imza atan bayan sporcular, takım antrenörü savaş Yılmaz ve Çim Hokeyi Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Atilla Kölük, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz'u makamında ziyaret etti.
Kazandıkları kupayı Bayansalduz'a sunan Çim Hokeyi Federasyonunu Malatya İl Temsilcisi Atilla Kölük, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Çim hokeyi takımının başarısını kutlayan, antrenör ve sporcuları tebrik eden İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, "Diktiğimiz ağaçlar artık meyve vermeye başladı bundan dolayı çok memnunum" dedi.