SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı!. Anne- Kız Öldürüldü

0
Güncellendi - 2019-01-13 03:26:04
Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı!. Anne- Kız Öldürüldü
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehir'den gelen şahsın pompalı tüfekle düzenlediği saldırı sonucu anne- kız öldürüldü. Olayın ardından kaçan şüpheli, 19.00 sıralarında yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, olay saat 16.30 sıralarında Battalgazi ilçesi Kemerköprü Mahallesi'nde (köyünde) meydana geldi. Eskişehir'de 38 yaşındaki Ümit Güzelbaba'yla birlikte yaşayan Sibel G.'nın, bu şahısla anlaşmazlığa düşerek Kemerköprü'deki ailesinin yanına geldiği, şahsında  Malatya'ya gelip Sibel Y.'nin annesi Eşe Fatma Yıldırım'ın evine gittiği, burada pompalı tüfekle ateş açarak 30 yaşındaki Sibel Y.'yi ve onun 55 yaşındaki annesini vurduğu bildirildi.

Ümit Güzelbaba, olay yerinden kaçarken, çevredekiler silah sesleri üzerine Yıldırım ailesinin yaşadığı eve koştu. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis ekipleri, anne ve kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

Anne ve kızın cesetleri, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığına kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan şüpheli Ümit Güzelbaba, saat 19.00 sıralarında olay yerine 1 kilometre mesafedeki kırsal bölgede silahıyla birlikte yakalandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • erkan (5 yıl önce)
    Bende muhammede katılıyorum bu olaylar sadece Malatyada olmuyor .Türkiyenin heryerinde olan olaylar belki en az Malatyada oluyor.Bu Türkiyenin bir insanlık sorunu
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (5 yıl önce)
    Pompalı silah 200 tl ye kadar satılıyor internette kahtalı Malatya huzurlu bir şehir diyor bir anne ve kızı kolayca öldürülüyor yazık günah ölenlere allahtan rahmet diliyorum ailesine sabır versin rabbim
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (5 yıl önce)
    Texas a hiç gittin mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamanlı muhammed (5 yıl önce)
    Yeter ha teksas dilinize dolanmış cinayet kavga olayi olmayan vilayetmi var teksas diyip durmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok da malatya da haddinden fazla. Hele eskiyle mukayese edilirse...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne alaka Muhammed? O zaman vursunlar kırsınlar, Bizde Cennet-i ala mı diyelim. Hangisi Senin ve Senin gibi düşünenlerin psikolojisini rahatlatır.? Ölümleri, işlenen cinayetleri doğal mı görelim? Şiddet nerede yaşanıyorsa orası cehennemdir! İnsanlığından nasibini almamıştır! Cahillik diz boyudur... Yaz bir kenara, arada okur, düşünürsün...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    malatya huzur şehri, malatya teksas...
    0
    0
    Yanıtla