SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antrenmanda 2 Oyuncuya Sürpriz Kutlama

0
Güncellendi - 2018-10-25 16:36:34
Antrenmanda 2 Oyuncuya Sürpriz Kutlama
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da, kaleci Ertaç Özbir ile Sulley Muniru'nun doğum günü antrenman sahasında kutlandı. Doğum günü kutlamasında teknik heyet ve futbolcuların keyifli oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar, 29 yaşına basan kaleci Ertaç Özbir ile 26 yaşına basan takımın Ganalı merkez orta saha oyuncusu Sulley Ali Sariki Muniru'nun doğum gününü kutladı.

Antrenman sahasında gerçekleştirilen sürpriz doğum gününde futbolcuların neşeli oluşları dikkatlerden kaçmazken, takımın üzerindeki kara bulutların bir nebze olsun dağıldığı görüldü. Muniru’nun üzerine un döküp başında yumurta kırıldığı sürpriz doğum günü kutlamasında renkli görüntüler yaşandı.

Brezilya usulü doğum günü kutlaması yapılan oyuncumuz Sulley Muniru ise “Böyle bir kutlamayı hiç beklemiyordum. Dökülen un nedeniyle saçlarım beyazladı ama kendimi çok mutlu hissediyorum. Galatasaray maçı takımımız adına çok önemli bir maç inşallah sahadan 3 puanla ayrıldıktan sonra asıl kutlamayı o zaman yapacağız. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kutlama sonrasında takım arkadaşlarına teşekkür eden kaleci Ertaç Özbir, Galatasaray maçında alınacak galibiyetin kendisi adına en güzel hediye olacağını söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız