SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apartman Sakinleri Kokudan Rahatsız Olunca..

0
Güncellendi - 2019-06-11 06:05:02
Apartman Sakinleri Kokudan Rahatsız Olunca..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir apartman dairesinde yalnız yaşayan şahıs ölü bulundu.

Battalgazi İlçesi Hacıabdi Mahallesi'ndeki bir apartmanın sakinleri, binadaki kötü koku üzerine polis ekiplerini aradı.

Ekipler yaptıkları çalışma neticesinde, kokunun, apartmanın 4'üncü katındaki Kenan Çelik'in (62) ikamet ettiği daireden geldiğini belirledi.

Kapının açılmasını sağlayan ekipler, Kenan Çelik'in cansız bedeniye karşılaştı.

Çelik'in cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığına kaldırıldı.

Çelik'in ölüm nedeni, otopsi raporundan sonra belirlenecek.

Çelik'in özel sektörde çalıştığı, dinlenmek için iş yerinden 6 gün izin aldığı öğrenildi.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ramazan (5 yıl önce)
    Toplumsal yapı bozuldu eski günleri özler olduk eskiden toplum olarak maddi durumumuz iyi değildi ama aile komşuluk arkadaşlık bağlarımız çok kuvvetli idi manevi bağlarımız yok oldu gitti adeta yanlizlastik Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (5 yıl önce)
    allah rahmet etsin güzel insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla