SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir’e Yeraltı Barajı Yapılacak

0
Güncellendi - 2021-02-12 20:15:23
Arapgir’e Yeraltı Barajı Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arapgir ilçesinde Deregezen Yeraltı Barajı projesinin yapımında hizmet alımı işine ait sözleşme imzalandı.

Arapgir ilçesi Deregezen Yeraltı Barajları Proje Yapımı Hizmet Alımı işine ait sözleşme, yüklenici MEV Proje ve Mühendislik A. Ş ile imzalandı. Yeraltı Barajları Proje Yapımı işine ait sözleşme kapsamında Malatya Arapgir Deregezen Yeraltı Barajı ile yeraltı suyuna 162 bin metreküp su takviyesi yapılacak.

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü Yeraltı Barajları Proje Yapımı Hizmet Alımı işine ait sözleşme, 10.02.2021 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile yüklenici MEV Proje ve Mühendislik A. Ş. arasında imzalandı.

Yeraltı Barajı: Aslında yüzeyde inşa edilen 'Yeraltı Barajı', yapıldığı yerin konumu itibarıyla yağışlarla gelen suyun toprak altında depolanarak içme ve sulama suyu ihtiyacının karşılanmasını sağlayan baraj tipidir. 

İha-malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • hasan yıldırım (3 yıl önce)
    30 sene evvel ,israrla anlatmaya çalişmiş idim ,yetkili Bakanımıza uygun olan dereler basit yöntemle gölet oluşur ve 1 sontaçla denize akan sular topraga verilir ,düşünen ve bu çalişmayı başlatan yetkilileri kutluyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (3 yıl önce)
    Kamuoyunu bilgilendirme maksatlı haber yapılır, bunudamı haber yaptınız derler, basına haber vermeden birşeyler yapılır, neyi kimden gizliyorsunuz denir. Birilerini memnun edelim derken esas işimizi yapamıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Hayret sayın akp vekilleri nasıl olurda böyle bir haberi basına vermezler.genelde bu tip haberleri kurum müdürlerinden ziyade akp vekilleri verirdi.şaşırdım doğrusu
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yalçın (3 yıl önce)
    Teşekkürler, düzeltme için.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yalçın (3 yıl önce)
    sözleşme mühendislik ile kimin arasında imzalandı.
    0
    0
    Yanıtla