SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan Belediye Başkanı TİP'ten Aday Olarak Seçime Girecek

Arguvan Belediye Başkanı TİP'ten Aday Olarak Seçime Girecek
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan ilçesinin, yeniden aday gösterilmeyince CHP'den istifa eden Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Adayı olarak seçime girecek.

CHP'de iki dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Kızıldaş, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için partisinin Arguvan'da Ersoy Eren'i aday göstermesi üzerine, CHP'den istifa etmişti.

Kızıldaş'ın, 31 Mart seçimlerine TİP'in Arguvan Belediye Başkan adayı olarak katılacağı bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Doğan (2 ay önce)
    Sana oy moy yok.10 sene az mı geldi.Parti kararıyla geldin.Parti kanalıyla gllnoye gitmek istemiyorsun?
    %20
    %80
    Yanıtla
  • literatür (2 ay önce)Doğan isimli kullanıcı yorumuna
    eleştirecek bir şey bulamıyorsunuz . içi dolu bir tane eleştiriniz yok.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Kerim (2 ay önce)
    Koltuk sevdası bu olsa gerek.İki dönem yapmışsın artık.Bırak gençler gelsin...Arguvan'a ne yaptın şimdiye kadar...Gençlere iş bulma adına ne yaptın?
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Hangi gençler ? Arguvan a geldiğimizde aracımıza benzin alamıyorduk ,benzinlik açtı. Cenazelerimizi traktörle taşıyorduk sağolsun Battal İlgezdi den rica etti cenaze arabası aldı. Belediye de 14 işçi vardı şimdi yanılmıyorsam 70 in üzerinde çalışıyorlar,istihdamı artırdı. Sokaklar pırıl pırıl. Öğrencilere burs veriyor. Okullara beslenme dağıtıyor ayrım yapmadan. Okullarda sporcu çocuklarımıza destek veriyor. Daha ne yapacaklar .Tüm bunları borçsuz belediyecilikle yaptı üstelik. İşini düzgün yapana sahip çıkar düzgün yapmayanı da gönderir. Vicdansızlık yapmayın. Biraz sağduyulu olun da ilçemiz büyüsün.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 ay önce)
    Mehmet Başkan'ı değerlendirebilecek bir ölçüt olsaydı Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları arasında ilk sıralarda yer alırdı. Gönül isterdi ki Arguvan'daki başarısından dolayı daha büyük bir ilçede aday gösterilsin; ama ne çare! Türkiye'nin değişmez yazgısı devreye girdi ve Başkan cezalandırıldı. Bunu yazarken ne Arguvan'da yaşıyorum ne de Mehmet Başkan'dan bir beklentim ya da çıkarım var; ancak akıl var vicdan var yapılanları görmezden gelmek kimseye yakışmaz. Eğer Mehmet Başkan başarısız, temel, yanlı bir anlayışa sahip olsaydı zaten desteklemezdik! Dilerim önceki seçimlerden daha fazla oy alır ve böylece Arguvan'ın herhangi bir ilçe olmadığı gerçeğini bir kez daha tescillersiniz!
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mesela ne gibi hizmetleri oldu?
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Salm (2 ay önce)
    Göreve geldiğinden beri , özellikle son dönemde tarım , okul ve spor faaliyetleri , büyükşehir belediyesi ve diğer kurumlarla koordineli çalışmayı başarabilmiş nadir belediye başkanlarından biridir . Yanılmıyorsam borcu olmayan az sayıda belediyelerden biridir. Deprem sürecinde Arguvan gençlerinin de desteğiyle il dışından gelen yardımları elinden geldiğince her aileye ulaştırmayı başarmıştır. Akp ve dem hariç hangi partiden girerse girsin oyumuz size.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • literatür (2 ay önce)
    yaptığı onca hizmet yapacaklarının teminatı olarak kabul edilir. oyumuz partisine değil bizzat kendisinedir.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Kadir (2 ay önce)
    Aaaaah güzel Malatyam ah.Bu vasıfsız, cahil ve iş bilmezlerin eline kaldın. Usulsüz ve yanlış kararlar vererek depremde binlerce insanın kanına girenlerin hepsinin burunlarından fitil fitil gelsin. Elde ettiklerini yemeleri nasip olmasın.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (2 ay önce)
    Başkanım ,Arguvan halkı sizi yalnız bırakmayacaktır, yolunuz açık olsun,Allah yar ve yardımcınız olsun.
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Reel (2 ay önce)
    Koltuk merakının A Ve B partisi yok,yasa olarak iki dönem şartı getirilmeli böylelikle yıllarca aynı döngüyü yaşamak zorunda kalmayız.Gorusleri dava diye savunanları gördük ki dava denilen sadece makammis,onlar makamını korurken biz de halk olarak edebiyatını yapıp birbirimize küsüp hain ilan edebiliyoruz bazen...
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Halk (2 ay önce)
    Hayırlı olsun sayın başkan.Arguvan halkı senin yanında. arguvanı arguvan yapan başkansın.Allah yardımcın olsun yolun açık olsun.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Mehmet can (2 ay önce)
    2 dönem yaptın ama doymadin koltuğa senin kişi hizmet değil koltuk sevdası
    %37
    %63
    Yanıtla
  • doymamış olması normal çünkü para yemiyor , yedirtmiyor. arguvanı ilçe görünümüne sokan başkandır.
    %72
    %28
    Yanıtla