SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan Belediye Yendi, 3. Lig İçin Cuma'yı Bekliyor

Arguvan Belediye Yendi, 3. Lig İçin Cuma'yı Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölge takımları arasında Mersin'de oynanan 3. Lige Yükselme Play-Off grubunda ikinci maçını oynayan Arguvan Belediyespor, rakibi Kayseri Talasgücü Belediye'yi 2-1 mağlup ederek önemli bir avantaj elde etti. Arguvan Belediyespor, mutlu sona ulaşmak için Cuma günü oynanacak Gaziantep Ankasspor- Kayseri Talasgücü Belediye maçını bekleecek.

STAD:Mersin Stadyumu

HAKEMLER: Deniz Kükrek, Ahmet Deveci, Ahmet Fındık,  4. hakem Ali Emir Yolcu

ARGUVAN BELEDİYESPOR: Alptekin Teytey, Enes Filiz, Mehmet Ballı, Tevfik Şanver, Oğuzhan Nemli,(Dk.89 Cuma Nasır) Sertaç Eren, Habip Akman, Güven Gürsoy, Abdulvahap Kaya,(Dk.82 Mert Ali Turgut)  Arif Bostancı, Ebubekir Yardım (Dk.82 Engin Yıldız)
YEDEKLER: Davut Paşa, Eray Baba, Ayhan Gençtürk, Miraç Ölmez, Veysel Gümüş, Mert Ali Turgut, Sadık Can Çopur, Cuma Nasır, Engin Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Soner Bayram

KAYSERI TALASGÜCÜ BLD: Ahmet Özden, Tayfun Yanar, Ahmet Aydın, Doğukan Çevik (Dk.72 Muzaffer İlhan)Yusuf Kılıç, Canberk Soykuvvet, Emrah Turan (Dk.72 Gökalp Kahya) Adem Hakan Ali Denizer, Ramazan Taş,(Dk.45+5 Uğurcan Güley)Osman Buğra Uysal (DK.90+3 Eren Toksoy), Muhammet Özdemir
YEDEKLER: Mustafa Umut Mete, Gökhan Öz, Uğurcan Güley, Osman Can Çötür, Muhammed İbrahim Şahinkaya, Eren Toksoy, Muzaffer İlhan, Furkan Camcı, Gökalp Kahya
TEKNİK DİREKTÖR: Halil Aslan

GOLLER: Dk.12 Ebubekir Yardım, Dk.45+7 Enes Filiz (Arguvan Belediyespor) Dk.84 Adem Hakan Ali Denizer  (Kayseri Talasgücü Bld)

KIRMIZI KARTLAR:Dk.45 Arif Bostancı (Arguvan Belediyespor) Dk.32 Yusuf Kılıç, Dk.45 Tayfun Yanar (Kayseri Talasgücü Bld)

SARI KARTLAR: Alptekin Teytey, Sertaç Eren, Güven Gürsoy  (Arguvan Belediyespor)

ARGUVAN BELEDİYE, 3. LİG İÇİN CUMA GÜNÜNÜ BEKLİYOR..
3 takımın yer aldığı play off grubunda ilk maçında Gaziantep Ankasspor ile 0-0 berabere kalan, Kayseri Talasgücü Belediyespor'u 2-1 yenerek puanını 4 yapan Arguvan Belediyespor, 3. lige yükselmek için 22 Nisan'da oynanacak Gaziantep Ankasspor- Kayseri Talasgücü Belediye maçının sonucunu bekleyecek.

Daha önce oynadıkları maçlarda Arguvan 4 puan toplarken, Gaziantep Ankasspor'un 1 puanı bulunuyor. Kayseri Talasgücü ise puansız.

Cuma günkü maçın berabere sonuçlanması ya da Kayseri Talasgücü'nün kazanması halinde, Arguvan Belediyespor 3. Lige yükselecek. Statüye göre, maçı Gaziantep Ankasspor kazanıp puanını 4'e yükseltirse ve Arguvan'la eşit puana sahip olursa, Gaziantep Ankas- Kayseri Talasgücü maçından sonra kısa bir aranın ardından yükselen takımı belirlemek için Arguvan Belediyespor ile Gaziantep Ankasspor arasında penaltı atışları yapılacak.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • reis (2 yıl önce)
    gerçekten helal olsun. var ol arguvanspor
    %75
    %25
    Yanıtla
  • aras (2 yıl önce)
    İnşalah Malatyamızı 3.ligde temsil edeceksiniz.Başarılar.Milletvekilleri biraz destek olalım takımımıza
    %50
    %50
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    kayitli kayitsiz is arayan 50 bin kisi var turkiye genelinde issiz 6 million var
    %30
    %70
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Teknik heyetini oyunculari emegi gecenleri kutlarim isallah cuma gunu 3 lige terfi edeceksiniz bol sanslar mersinde yasayan malatyilar mutlaka bu maca gidin
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Vehbi (2 yıl önce)
    Arguvanspora Cuma günkü Penaltı atışlarında başarılar dilerim
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Arguvanspor (2 yıl önce)
    Hadi insallah aslanlar bu emeklerin karsiligini alirsiniz yolun sonu şampiyonluk olsun..
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    ŞAMPİYON Arguvan spor İnşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    %80
    %20
    Yanıtla