SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan'da Yeniden Atanan Müdüre Ziyaretler

0
Güncellendi - 2021-04-07 01:24:25
Arguvan'da Yeniden Atanan Müdüre Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ

Eğitimciler Arguvan ilçesinde buluşarak, Arguvan ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay'a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Arguvan İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne tayin olan Hasan Yay'a çevre ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hasan Yay 'ı, daha öncede Arguvan'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Özmen Düz, Nusret Güngör Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç ile birlikte daha önceden Arguvan İlçe Milli Eğitimde şube müdürü olarak görev yapan Hafiz İmer ve şef Yıldırım Kurtulmuş ziyarette bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yay, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlara teşekkür edip, daha önce birlikte çalıştığı arkadaşlarını karşısında görünce çok heyecanlandığını bildirdi.

Eğitim camiasının yetkilileri, Müdür Yay’a yeni görev yerinde başarı dilediler.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • kadir ede (3 yıl önce)
    müdürüm dürüst işini hakkıyla yapan bir insan geri dönmesine çok sevindik .
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun sizin haberciliğinize...Bu habercilik mi şimdi...eş dost yağlamasından başka bir şey değil. Bana da bugün ziyaretçiler geldi bunu da haber yapsanıza...
    0
    0
    Yanıtla