SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arzuladığımız Oyun ve Sonuç Bu Değildi"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer,  Malatya'da Erzurumspor'a 1-0 yenildikleri karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, kendileri için çok değerli bir karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Yeni teknik heyet olarak çıktıkları ilk maçta kendi sahalarında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını ifade eden Özer, “3-4 gündür takımla birlikteyiz, takımı tanıma adına henüz yeniyiz. Ama izlediğimiz kadarıyla en iyi on birde çıkmayı hedeflemiştik. Çalışmalarda daha çok savunma oyununa ağırlık verdik, çünkü geriye baktığımızda en fazla gol yiyen takımız, bu nedenle gol yememe sorununu çözmemiz gerekiyordu. Karşılaşmada rakibin tecrübeli olmasına rağmen çok net pozisyonlar verdiğimizi düşünmüyorum. Yediğimiz gol de bireysel bir hatadan kaynaklandı. Tabi ki arzuladığımız hem oyun hem sonuç bu değildi” dedi.

Takım olarak hücum ve savunma anlamında daha da çalışmaları gerektiklerini de söyleyen Özer, bunun için de ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını belirtti. Yeni Malatyaaspor’un genç bir takımdan oluştuğunu da ifade eden Özer, “Arzulamadığımız bir oyun ve sonuç aldık, bundan dolayı üzgünüm. Ama bunu düzeltebilecek yapıya kaliteye sahibiz. Bundan sonra bu maçı unutacağız, ligde önümüzde daha 30 maç daha var buda toplam 90 puan demek. Oyunumuzu geliştirmek, savunma ve hücum anlamında geliştirmek zorundayız. Bugün karşılaşmada yenilebiliriz ama bu oyun beni hücum anlamında tatmin etmedi. Bunları çok çalışarak halletmemiz lazım. Önümüzde Bandırma deplasmanı var, biran önce hazırlıklara başlayacağız” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • turan (1 yıl önce)
    Zaten hep arzulamadığınız oyun olur başka sebep yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (1 yıl önce)
    Elazığlıya gürev vermişler bilmem ney malatya da binlerce esnaf var elazığlı olan kayserili antepli güre de olsa sesiniz çıkmaz elazığlı oldumu farkımı oluyor önemli olan insanlık oda pek yok
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Bu hocadan olmayacağını baştan söyledik, Cihat Hoca kalsa daha iyiydi. En kısa zamanda İrfan Buz takımın başına gelmelidir.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Biz bu hikayeleri çok dinledik.Artık teknik direktörlerin edebiyatını dinlemek istemiyoruz.kısacası değişen bir şey deyin yeterli.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 yıl önce)
    yeni yeni toparlanmiş defansı bozarak ,kenarda iki tane ortasaha oyuncusu olmasına rağmen yigiti ön liberoya alarak mı en ıyi 11 çıkardınız, değişikliklerin daha da felaket...malatyali hocalarım özür dilerim sizlerden..
    %100
    %0
    Yanıtla