SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Asıl Sorun Buralarda Kalıcı Olmak"

0
Güncellendi - 2018-12-18 18:43:57
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Adem Büyük, ligde ikinci sırada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, bulundukları yerde kalıcı olmak istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, "Antalyaspor karşılaşması bizim için önemli bir maçtı. Ligdeki konumumuzu sağlamlaştırmak ve belirlemek adına kazanmamız gerekiyordu. Zorlu bir rakibe karşı oynayacağımızı da biliyorduk. Hiçbir şey yapmamalarına rağmen en ufak bir konsantrasyon eksikliğimizde bizi cezalandıracak bir takımdı. Daha önceki oynadığı maçlardan da bunu biliyorduk. Hiç pozisyon vermeden, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi.

Büyük, ligde ikinci sırada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Asıl sorun buralarda kalıcı olmak. Bunun bir haftalık olmamasını temenni ediyorum. Artık o maç geride kaldı. İlk yarının son maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacağız. Zor bir deplasman, onlarda istedikleri yerde değiller. Mutlaka taraftar desteğiyle birlikte kazanmak isteyecekler. Bizi açıkçası zorlayacak. Şampiyon olmuş bir takım, şuan ki konumları bizi ilgilendirmiyor. Biz işimizi yapmak zorundayız. Eğer buralarda kalmak istiyorsak bu maçtan puan ya da puanlar almamız gerekiyor" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • irfan (5 yıl önce)
    Helal olsun sana yüreğin tüm varlığınla mücadele ediyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Büyük kaptan
    0
    0
    Yanıtla