SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Askerleri Şehit Eden Teröristler Mağarada Kıstırıldı

Askerleri Şehit Eden Teröristler Mağarada Kıstırıldı
A- A+ PAYLAŞ

Milli Savunma Bakanlığının teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu açıkladığı Pençe-Kilit bölgesinde operasyonlara hız verildi.

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Operasyonu'nda, PKK'lı teröristlerle girişilen çatışmada Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan, Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya, Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli, Piyade Teğmen Abdulkadir Güler ve Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay şehit olmuşlar, 2 asker de yaralanmıştı.

Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, yoğun yağış ve sis ile yer yer kum fırtınasına rağmen devam eden operasyonlar sırasında komandolar bir grup teröristi bir mağarada sıkıştırdı. Komandoların "teslim ol" çağrısına teröristler ateşle karşılık verdi. Mağara çevresinde çatışmaların devam ettiği belirtildi.

Öte yandan teröristlerin düzenlediği saldırının ardından sınır hattına giden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile temaslarına devam ettiği bildirildi.

Ankara, AA- malatyahaber.com

5 ŞEHİT AYNI KAREDE: odatv4.com, teröristlerce şehit edilen 5 askerin aynı karede görüldüğü bu fotoğrafı yayınladı. (Fotoğrafta soldan sağa Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli, Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan, Piyade Teğmen Abdulkadir Güler, Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay ve Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya )

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Misafir (1 yıl önce)
    5 güzel insan bir arada. Cennet size yakışır. Rabbim şehadetlerinizi kabul etsin inşaallah.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Rabbimiz Cellecelaluhu Şehitlerimize Gani Gani Rahmet Etsin İnşAllah Mekanları Cennet-i ALÂ Olsun Kederli Ailelerinin Başı Sağolsun Sabr-ı Cemil İhsan Eylesin Vatan Sağolsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Binlerce terörist te öldürülse bir sehidimin tırnağı saçının teli kör gbi ateş düşen evinin taşı toprağı edermi Mekkanı cennet olsun şehitlerimizin unutmycaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ismail athan pütürgeli (1 yıl önce)
    bu vatan her bir cm si şehitlerin kanıyla alınmış şehitlerin kanıyla kurulacak doğuştan ölüme kadar şehit olmak hayaliyle yaşayan bu millet olduktan sonra bu ülkede vatan ekmeğini yiyen hainler herzaman yaşayarak kendini ateşte yanıyor hissedecek VATAN SAĞOLSUN vatana canımız vedalar her zaman
    %100
    %0
    Yanıtla