SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aslanoğlu İçin Malatya'da Mevlid

Aslanoğlu İçin Malatya'da Mevlid
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yarısı İstanbul'daki evinde vefat eden CHP Malatya eski milletvekili ve İstanbul milletvekili hemşehrimiz Mevlüt Aslanoğlu için, ailesi tarafından 24 Mayıs Cumartesi günü Malatya'da mevlid okutulacak.

Aslanoğlu ailesinin, Cumartesi günü ikindi namazını müteakip Yeni Belediye Binası yanındaki fuar çadırında mevlid-i şerif okutacağı, mevlide tüm Malatyalıların davetli olduğu bildirildi.

Aslanoğlu ailesinin mevlid programında  taziye dileklerini de kabul edeceği öğrenildi.

ÇALIK'TAN ASLANOĞLU AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ..

Bu arada, oğlunun mezuniyet töreni nedeniyle ABD'de bulunduğu için Mevlüt Aslanoğlu'nun Cumartesi günkü cenaze törenine katılamayan AKP Milletvekili Öznur Çalık'ın, dün Türkiye'ye döndüğü ve eşi Kenan Çalık'la birlikte, Aslanoğlu'nun İstanbul'daki evlerine giderek, ailesine başsağlığı dileğini ilettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız