SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avcılara Yolda Çivili Tuzak!

0
Güncellendi - 2020-11-17 02:27:40
Avcılara Yolda Çivili Tuzak!
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde yöre halkının ava gitmek için kullandığı yola ters çakılan çiviler bu kadarına pes dedirtti.

Araç lastiklerine zarar verip insanların hayatını tehlikeye atan çivilerin kim tarafından yapıldığı bilinmiyor. Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Mahallesi Karapınar mevki yoluna ters olarak çakılan çiviler ava giden vatandaşların aracına zarar verirken hayatlarını da tehlikeye atıyor.

Olaya tepki gösteren vatandaşlar, "Biz bu yolu av yapmak için araçlarımız ile kullanıyoruz. Birçok arkadaşımız mağdur oldu ve 4 lastiği birden patlayan arkadaşlarımız bile oldu. Bölgede belli aralıklarla çiviler özel olarak çakılmış. Burada güvenlik kamerası da yok. Av sezonu açıldığından belli aralıklarla ava gittiğimizden av dönemi olduğu için bu dağ yolunu kullanıyoruz. Konu ile ilgili yetkililerden yardım ve ilgi istiyoruz'' dediler.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mehmet can (3 yıl önce)
    Bence kim yapmışsa iyi yapmış ne işiniz var arkadaş ne istiyorsunuz hayvanlardan git 3 kg tavuk al et al mangalını yap doğada canlı hayvan bırakmadınız sırf hobi için doğayı katlettiğiniz yeter...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat Keleş (3 yıl önce)
    Selamlar, Bu güzel fikri kim düşünüp uygulamaya aldıysa tebrik ederim. Duyarlı Doğanşehir halkına İzmir' den selamlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekler (3 yıl önce)
    Ava giden avlanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • delibattalgazi (3 yıl önce)
    Halal olsun, mıh bence küçük müş
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Bu devirde av mı olur, avcı mı olur?. Kim acından ölmüş ki, kendini avcı sanan zatlar ava giderek hayvan katliamı yapar olmuş. Bir iki keklikle bir tavşan ile yetinmeyip dağda katliam yapanların yüzündendir o çiviler. Köylü zapdedememiş avcıları bakmış olmuyor, yollarına çivi sermiş. Av hayvanları o bölgede yaşayan köylülerin hakkıdır, bu böyle bilinmeli, böyle uygulanmalı. Her bölgenin köylüsü kendini de bilir, hayvanların sayısı ve durumunu da bilir. Öyle şehirden masraflı arazi araçlarıyla köylülerin bölgesini karıştırırsanız başınıza da böyle çivi hadisesi gelir. Siz yine de bu çivilere şükredin...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (3 yıl önce)
    yazık hayvanlara soğukta karınlarını doyurmak için saatlerce gezerken size avlanıyorlar.Hayvanların canı sizin lastiğinizden daha kıymetli.Günümüzde avcılık kadar saçma bir uygulama yok.Bırakın yaban hayatı kendi düzeninde gitsin.zararlı olanlar var ise başka tedbirler uygulanır devlet tarafından.
    0
    0
    Yanıtla
  • doğa (3 yıl önce)
    desenize ava giderken avlanmışlar...avlanmak çok çok eskilerde gıda ihtiyacını karşılamaktı...günümüzde avlanmak ise zevkini karşılamak olmuş... bırakın dağlarda yaşayan canlılarda o zevkine vuracağınız hayvanları yesinler....doğal denge yi bozmayın vebalde kalırsınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (3 yıl önce)
    o zaman devlet yasaklasın avı aldığın çiviler birgün sana dönerse şaşmayasın. (ben avcı değilim)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bekir (3 yıl önce)
    Gitmeyin kardeşim ozaman sizde ava buradan Dogansehirli duyarlı vatandaslarimiza teşekkürü bir borç bilirim.Ben parasını verip harcını yatırıyorum vururum mantığı varsa ,ben hayvanları seviyorum koruyorum para verip çivi aliyorum bende böyle yapıyorum derler bravo size.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla