SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayakkabısı Olanla Olmayanların Maçıydı"!.

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 3-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan maç sonu düzenlenen basın toplantısında "Kerem'in ayakkabısı yokmuş, ilk defa duydum. Ayakkabı için tartışma çıktı. Maalesef ona Philip'in ayakkabısını verdiler. Philip 'ben neyle oynayacağım?' dedi. Ayakkabısı olanla olmayanların maçıydı" dedi.

3-0'lık Kayserispor mağlubiyetinin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan gençlere yatırım yaptıklarını ifade ederek, "Çok genç bir takımımız var. Süper Lig'i 19.9 yaş ortalamasıyla oynuyoruz. Kolay bir şey değil. Kayseri seyircisi, kendi çocukları girdiği zaman çok coşkulandı. Biz gençlerimize yatırım yapıyoruz. Çünkü sözleşmesini fesheden, giden oyuncuları var. Bu sayı 12'yi buldu. Genelde gençlerle mücadele ediyoruz. Tecrübelileri de elimizde tutmaya çalışıyoruz. Zor bir süreç. İki tane duran toptan gol yedik. Biz de pozisyona girdik. Kayserispor kazanabilirdi ve kazandı" şeklinde konuştu.

"Kerem'in ayakkabısı yokmuş, ayakkabı için tartışma çıktı"
Maç öncesi takım ısınmaya çıkarken Kerem'in ayakkabısının olmadığını öğrendiğini söyleyen Arslan, ayakkabı için tartışma çıktığını ifade etti. 'Ayakkabısı olanla olmayanların maçıydı' diyen Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Takım ısınmaya çıkarken Gaston Campi ile Philip Awuku Gameli'yi istedim yanıma, tahtada bir şeyler izleteceğim. O sırada Philip ile Buğra'nın arasında bir gerginlik oldu. 'Ne oluyor' dedim. 'Hocam, Kerem'in ayakkabısı yok' dediler. Kerem'in ayakkabısı yokmuş, ilk defa duydum. Ayakkabı için tartışma çıktı. Maalesef ona Philip'in ayakkabısını verdiler. Philip 'ben neyle oynayacağım?' dedi. Ayakkabısı olanla olmayanların maçıydı. Sonra diyorlar ki 'genç kazan' günün özeti buydu."

Kayseri, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • Gazi (1 yıl önce)
    Kerem'in ayakkabısı olmadığını düşünmüyorum. U 19'daki futbolcuların tamamının ayakkabısı var .Unutmuş olabilir bu konuyu abartıp başka yöne çekmek hoca adına da fevkale ayıp.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Ya burada resmen hocayı topa tutanlar var. Siz bir kere bu şehiri yöneten dahası bu kulübün ilk sahibi olan belediyeye laf ettiniz mi ? Bu takımı iflasa götüren geldiği günden beri art niyetini adımın uğur olduğu gibi olduğunu bildiğim ve bunu her seferinde bunu her yerde söylediğim adil gevreği ne kadar eleştirdiniz ? Şimdi kalkmış birileri yorum yapıyorlar neymiş efendim sen bu takımı küçük düşürüyorsun. Eeee adam ne diyecekti sizin duymak istediklerinizi söyleyecek hali yok allahtan söylüyor ki bizde adil gevreğin nasıl bir eser bıraktığına bir kez daha şahit oluyoruz.Hep demişimidir malatya layığınla yönetilen bir şehir diye ve bir kez daha doğruluğum ortaya çıkıyor malatya ne bir eksik be bir fazla tamamen tamı tamına layığınla yönetilen bir şehir.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Kayısı_Kentli (1 yıl önce)
    Hoca takımdaki sahipsizliğe dikkat çekmek istiyor. Kötü bir niyeti yok. Kulübün kapanmaması için uğraşıyor.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Kramponu olmayan çocuk (1 yıl önce)
    Bu laflarla bu takımın teknik şeysisin (direktörü)öylemi. Krampon nedir ya bari güne girmişler gün parasını veremiyorlar de. Yakında tetteh geldiğinde beyazdı Parasızlıktan ve açlıktan karardı dersin sen
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Aman ne komik. Siyasetçine, başkanına ve yiyici ekibine kör ol, sus. Takımı terk etmeyen delikanlı Teknik Direktöre laf sırala. Aklınıza şaşayım.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Siz ne biçim bir zihniyete sahipsiniz ya ? Sizin taraftar dahi olduğunuzdan şüphelerim var. Adam ne diyecek başka, yani gerçekleri söylemesin sizin duymak istediklerinizi mi söylesin ? Sayın editöe sizde böyle yorumlar yapan art niyetlli insanların yorumunu yayınlama sabah sabah gerilmekten başka bir şey değil.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Haci Bilen (1 yıl önce)
    Bu şehir bu kadar hoca gördü ama böylesini hiç görmedi. Bir insan takımı ile ilgi negatif çoğu şeyi kamuoyu ile paylaşmaz. Utanması olmayanlar hariç.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Volkan (1 yıl önce)
    Herşeyi her yerde söylemeyin yeteri kadar rezil.olduk.Biz zaten biliyoruz beceriksiz yönetimin takımı bu hale getirdiğini.Ve bu başkanın yalamalarinin kim ler olduğunu.Mezarlik çocukları takımı yediniz.Hoca ne yapsın futbolcu ne yapsın.Aslimda adil ile sameti takıma alacaksın ayakkabıda vermeyeceksin oyundanda almayacaksin bu rezaleti onlarda sahada yasasin
    %91
    %9
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Koskoca süperlig takımını bir çift ayakkabıya muhtaç edenler, sonrada hiç bir şey olmamış gibi çekip gidenlerden hiç mi hesap sorulmayacak. Böyle yöneticilik olmaz.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Hoca yeter artık! Bu takımın halini bile bile geldin. Böyle bir olay yaşansa bile ne diye bunu tüm Türkiye'ye ilan ediyorsun, Belediye başkanına söyleseydin. Malatya'yı bu kadar küçük düşürüp prim yapmaya hakkın yok, çok şikayetçiysen sesini çıkarma, istifa et, git. Ayrıca Malatya'yı bu hale düşürenleri de Allah'a havale ediyoruz, gün yüzü görmesinler, hevesleri kursaklarında kalsın, Allah'ından bulsunlar.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Battalgazi (1 yıl önce)
    Hoca şimdiye kadar bu adam ayakkabısızımı antrenman yaptı söyleseydiniz alırdık bu konuşmalar Malatya’yı yerin dibine soktu başkanlar milletvekilleri stk lar…hocaysan seni buraya getiren zata delikanlı gibi gel beni nasıl getirdin takımı dağıttın kongreni yap cehennem ol git deseydin ama bunu defalarca söyledik defolup gitmedi zaten hiçbir Başkan millet vekili stk sahip çıkmıyor ucundan tutup seçim yatırımı yapıyorlar sahip çıkan eline herşeyi alır hesabını sorar takıma sahip çıkar ama nerde hep reklam bu takım seneye yine düşer genç ten öte tecrübeli futbolcu lazım hocammm seçim yaklaşıyor kimse gelip oy istemesinnn başkanlar particiler stk lar…
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Ne bekliyorsunuz? Takım küme düşmüş. Takımda yönetim kadrosu yok. Siz Cilalı sözler bekliyorsunuz. Durum ne ise o......
    %88
    %12
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    gerek kümeye düşmemize gerek bu tür şehri küçük düşürücü olumsuz haberlere vallahide billahide üzülmüyorum sebebine gelince malatya şehri olarak... milletvekilleri olarak... belediye başkanları olarak... STK lar olarak... taraftarlar olarak ve görsel ve yazılı basın olarak hak ediyoruz. çünkü takım aylardır erim erim erimeye başladı herkes tiyatro gibi izlediler. gelelim Esnaf Odası Başkanı başkanı şefket keskine. bir çok olumsuzluklarda çok kişiler eleştirerek yerden yere vurdun malesef yenimalatyasporun bu durumlara düşmesine sebep olanları hiç eleştirmedin. biz süperlige layık şehir değiliz.. eskiden taraftar dernekleri yazılı açıklama yaparlardı onlarda suspus olmuşlar...
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Maalesef taraftarlık bir meslek haline gelir ve bazı insanlar geçimlerini o meslekten sağlarsa kulüpler bu hale gelir iki binli yıllardan önceki cefakar, vefakâr taraftarımız bugün olsa idi Adil Gevreg gibi başkan taraftar tepkisinden dolayı bugün kulüpten istifa edeli 2 yıl olurdu .
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    bu adil'e soruşturma baslatip hesap sormayan siyasetçilerin vay haline !
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Kerem hiç oynamadığı için ayakkabı alma ihtiyacıda duymamıştır.bu saatten sonra hangi gençlere yatırım yapılır.biraz geç olmadımı.eğer bugünkü gençlere kalırsak seneye tff1.ligde bile tutunmamız mümkün değil.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Derhal şehrimizi terk et ayıp yahu bir kramponami kaldınız bir ayakkabıyı cebinden alaydın hocam şehri olmayan başkanla birlikte rezil ettiniz.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Sen o lafı 1 lira dahi almayan teknik direktör e değilde o büyük başkan dediğin zat a söyle Bu resmen Malatya nin rezil olduğunun alenen kanıtıdır.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Alamıyorsa fes eder gider.Diğer oyuncular nasıl gitti ise bu zat da aynısını yapsın.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Yasamadigimiz rezalet kalmadı ,inanın bunlar iyi günler gelecek sezon transfere kapalı bir kulüp belki tesislerde kalorifer yanmayacak deplasmana gidemiyecegiz bu yadiklarima olurmu abartmayın diyenler olacak Allah ömür verirse yaşayıp göreceğiz keşke yanilsam çok mutlu olurum.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Bu kadar rezilik bir afirka ülkesinde dahi olmaz Adil denen kişide Allah sorsun Malatyamız bu durumu hak etmiyor küme düşdük onu dahi beceremedik hani derler ya Allah hayırlı ölüm versin düşerken dahi rahatlık yok Allahında bulsunlar
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Bence Allah sormasın Adalet sorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • rusen ucar (1 yıl önce)
    Adil gevrek şehri rezil rüsva ettigin yetmezmis gibi birde tetikci hoca ile zirve yapiyorsun derhal bu hocayi şehre sokmayin .
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Hoca 44 (1 yıl önce)
    Boş bir açıklama sende bırak git ayakkabısı yokmuş hocaya bak söyleseydin Selahattin Gürkan alırdı onurumuzla oynama
    %23
    %77
    Yanıtla
  • haci ulutas (1 yıl önce)Hoca 44 isimli kullanıcı yorumuna
    hocamısın neyin hocasısın hoca efendi madem böyle onur düşünselerdi başkan Gürkan ve siyasetçiler Malatya sporu bu duruma düşürmezlerdi hoca doğru söylüyor zoruna mı gitti yazıklar olsun bir Malatya'nın onuruyla oynadılar kimse Malatya spora ve Yeşilyurt spora sahip çıkamadılar .Tabi bunun baş sorumlusu adil denen o zavallı zamanında takımı bıraksaydı takım bu durumda olmazdı. bu takım ta amatörlere düşmezdi yani bu gidişle düşer kapışında kilit vururlar hepimize geçmiş olsun .hepimize geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (1 yıl önce)
    Öznur Hanım ın 15 bin TL. lik ayakkabı sını isteseydiniz.Onda herşey gani gani.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Cumali (1 yıl önce)
    adil gevrek Malatya'yı rezil ettin.bırak bari başkan olmadığı için ayakabı alacak paraları yok desinler.
    %97
    %3
    Yanıtla