SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Sokakta Düğün ve Cenaze Olunca

Aynı Sokakta Düğün ve Cenaze Olunca
A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi günü akşam saatlerinde cenaze evinin bulunduğu sokakta yapılan düğün gerginlik yaratırken, polis müdahale ederek yatıştırdı.

Edinilen bilgiye göre, Hasan Varol Mahallesi Deniz Sokakta bir cenazenin 3. günü dolayısıyla taziyede oturulurken, bir başka evde düğün yapılması gerginlik yarattı. 

Durumun polise iletilmesi üzerine sokağa gelen polis ekipleri, düğün sahiplerini ikaz ederek gerginliğin büyümesini engellediler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • turan (1 yıl önce)
    İzin alınsa daha iyi olurdu. Bunu yapanlar Öz Malatyalı olamaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    malatyamızda da komşuluk ilişkisi ve saygı kalmamış.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Usulen izin almak gerekirdi.hatırları kalmasın diye ..cenaze sahiplerinden sanırım atlan mış.genede gönül almak lazım.Allah rahmet eylesin.Dügun sahibinede hayırli olsun.dünya böyle geldik gidecegiz.hayat bir şekilde devam ediyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Sosyal (1 yıl önce)
    Üçüncü günün akşamıysa yani öğlen mevlid okunup kalabalık dağıldıysa yapılabilir bence.. ölüm de doğum da düğün de haktır.. dünya halidir arkadaşlar doğum da ölüm de düğğn de hepsi hayatın döngüsü ve Allah'tandır...
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Ölen senin ailenden birisi olsaydı yine aynı yorumu yapabilirmiydin saygı denilen bişey var bi taraftan birileri yas tutarken diğer taraftan davul çalınması yakısık almaz
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Abdurrahman gürbüz (1 yıl önce)
    Eskiden o mahallede otururken komşularla beraber düğünü ve cenazeyi beraber yapardik şimdi kavga ediyoruz aradaki fark bu bi büyüğümüz öldüğünde tüm mahalle 1 ay yemek yapıp getirdi
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Bence biraz fazla sallamadınız mı? Bir ay yemek yapar getirirler diyerek, biraz indirin 20 gün olsun, biraz daha insin 15 güne, yok 10 gün olsun, çekin biraz daha 1 hafta diyelim, yok yok en iyisi siz 3 gün diyin gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (1 yıl önce)
    90 larda felan cenaze olduğu zaman Değil Düğün Yapmak, Saygıdan Evlerde Televizyonu Bile Açmazdık.. Yokluk Olaydı O Günlerdeki Gibi Saygılı Sevgili Edepli Hayalı Günler Olaydi
    %97
    %3
    Yanıtla
  • 44 gurbet (1 yıl önce)Faruk isimli kullanıcı yorumuna
    O tarih oldu 1 kahveni 40 yıl hatırı varken idi Gerçek yokluk şimdi 90 larda her şey gerçekti temizdi şimdi ise hormonlar beynimizi yemiş adı moderin olmuş o zamanki genç hiç bir şey yamasa en azında resim yapar şiir yazardı bunlara da tembel denirdi şimdi ki gençler telefon elinde aklı fikri beyni telefonda elindeki lokmayı unutuyor faydalı kullanana saygım sonsuz ama X şunu giymiş A nefesini tutmuş zayıf lamış B şurda burda şakira yırtmaç giymiş böyle zararlı şeylerle 24 saat geçiyor yazık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Faruk isimli kullanıcı yorumuna
    Hiç unutmuyorum komşumuz vefat etmişti daha 8-9 yaşlarındaydım Televizyonlar her evde yoktu. Yeni TV almanın heyecanı ile TV'yi açmıştım bi ton azar işitmiştim rahmetli anamdan..Evet düğünde cenazede mahallelinin sahiplenildiği bir dönemimiz vardı..
    %100
    %0
    Yanıtla